Papier do wypieków, 6 m
Polecam wyjątkowy papier do pieczenia:
zastępuje natłuszczanie blachy - dzięki specjalnej silikonowej warstwie nie przywiera do ciasta i formy
wypieki nie kruszą się podczas wyjmowania, a blacha pozostaje czysta
może być stosowany obustronnie
Moja dobra rada:
na moim papierze z sukcesem upieczesz nawet tak wymagające ciasto jak sernik, a także różnego rodzaju babki i inne ciasta, które mają w stanie surowym płynną konsystencję
owiń makowiec papierem, a zobaczysz, jak równo się on wypiecze, a mak będzie przylegał do ciasta
przykrywając ciasto papierem od góry, uchronisz wierzch wypieku przed przypaleniem
Pamiętaj jednak, że papier nie powinien być stosowany w temperaturze powyżej 220°C.
papier świetnie nadaje się również do pieczenia ryb. Przyprawione filety lub całe ryby ułóż na wyłożonym papierem ruszcie i włóż do gorącego piekarnika. Chude ryby (dorsz, pstrąg) można skropić olejem, tłuste (łosoś, karp) nie wymagają dodatku tłuszczu. Ryby upieką się z chrupiącą skórką.
Proponujemy Państwu super produkty Firmy V.S.Supplier można dokonać zakupów detalicznie oraz hurtowo po okazyjnych promocyjnych cenach.