O przedmiocie

Oferuję pasteryzator najnowszy model cenionej matki carpigiani pastomaster 60 HE Stan jak nowy

Mało używany

Programy

Programy gelato (lodowe) i jogurtowe:

9 gotowych programów dla przygotowania podstawowych produktów: Wysoka pasteryzacja 85°C, Niska pasteryzacja 65°C, Średnia pasteryzacja, Pasteryzacja czekolady 90°C, Chłodzenie/Dojrzewanie, Syrop cukrowy, Cukier inwertowany, Płynny Jogurt i Gęsty Jogurt.

Sosy:

7 programów do wytwarzania sosów, kremów, czekolady i dekoracji wykorzystywanych podczas produkcji luksusowych wyrobów cukierniczych, takich jak: Kremowy sos, Sos Zabaione, Sos kakaowy, Sos owocowy, Sos czekoladowy, Sos Cytrusowy, Sos Cytrynowy. Programy dostępne tylko w modelach 60 HE.

Programy cukiernicze:

6 programów dla produktów cukierniczych, takich jak: panna cotta, pudding, jogurt itp. Programy dostępne tylko w modelach 60 HE.

Programy do produkcji sera:

8 programów do produkcji serów - m.in.: ser ricotta, ser Robiola, łagodny ser i twardy ser.

Programy do świeżego mleka

Programy własne:

5 programów własnych, gdzie można personalizować i zapamiętywać własne cykle pasteryzacji

Programy

Programy gelato (lodowe) i jogurtowe:

9 gotowych programów dla przygotowania podstawowych produktów: Wysoka pasteryzacja 85°C, Niska pasteryzacja 65°C, Średnia pasteryzacja, Pasteryzacja czekolady 90°C, Chłodzenie/Dojrzewanie, Syrop cukrowy, Cukier inwertowany, Płynny Jogurt i Gęsty Jogurt.

Sosy:

7 programów do wytwarzania sosów, kremów, czekolady i dekoracji wykorzystywanych podczas produkcji luksusowych wyrobów cukierniczych, takich jak: Kremowy sos, Sos Zabaione, Sos kakaowy, Sos owocowy, Sos czekoladowy, Sos Cytrusowy, Sos Cytrynowy. Programy dostępne tylko w modelach 60 HE.

Programy cukiernicze:

6 programów dla produktów cukierniczych, takich jak: panna cotta, pudding, jogurt itp. Programy dostępne tylko w modelach 60 HE.

Programy do produkcji sera:

8 programów do produkcji serów - m.in.: ser ricotta, ser Robiola, łagodny ser i twardy ser.

Programy do świeżego mleka

85°C, Niska pasteryzacja 65°C, Średnia pasteryzacja, Pasteryzacja czekolady 90°C, Chłodzenie/Dojrzewanie, Syrop cukrowy, Cukier inwertowany, Płynny Jogurt i Gęsty Jogurt.

Sosy:

7 programów do wytwarzania sosów, kremów, czekolady i dekoracji wykorzystywanych podczas produkcji luksusowych wyrobów cukierniczych, takich jak: Kremowy sos, Sos Zabaione, Sos kakaowy, Sos owocowy, Sos czekoladowy, Sos Cytrusowy, Sos Cytrynowy. Programy dostępne tylko w modelach 60 HE.

Programy cukiernicze:

6 programów dla produktów cukierniczych, takich jak: panna cotta, pudding, jogurt itp. Programy dostępne tylko w modelach 60 HE.

Programy do produkcji sera:

8 programów do produkcji serów - m.in.: ser ricotta, ser Robiola, łagodny ser i twardy ser.

Programy do świeżego mleka

Programy własne:

5 programów własnych, gdzie można personalizować i zapamiętywać własne cykle pasteryzacji

MONOLITYCZNA POMPA SPUSTOWA

Zbiornik i pompa pasteryzatora do lodów są wykonane z jednego bloku stali, co zapewnia absolutną higienę, nawet podczas użycia świeżego mleka.

WYSOKA MIKRONIZACJA

Połączenie kształtu zbiornika i mieszadła oraz 7 prędkości mieszania zapewniają wysokie osmotyczne ciśnienie w cząstkach tłuszczu w celu uzyskania delikatnych i kremistych lodów.

GĘSTE MIESZANKI

Nowy zbiornik i większe mieszadło umożliwiają przygotowanie mieszanki z gęstych i lepkich składników, takich jak: świeża śmietanka i czekolada - w wyniku czego lody są bogate w składniki stałe.

Więcej o zaletach tego urządzenia na stronie carpigiani

Tel kontaktowy 512269979

Stan Bardzo dobry
Zgłoś naruszenie zasad
Oferta: 0967206c-6f71-4901-9da4-4cb43191e0cc

Podobne wyszukiwania