Oferuję pasteryzator najnowszy model cenionej matki carpigiani pastomaster 60 HE Stan jak nowy
Mało używany
Programy
Programy gelato (lodowe) i jogurtowe:
9 gotowych programów dla przygotowania podstawowych produktów: Wysoka pasteryzacja 85°C, Niska pasteryzacja 65°C, Średnia pasteryzacja, Pasteryzacja czekolady 90°C, Chłodzenie/Dojrzewanie, Syrop cukrowy, Cukier inwertowany, Płynny Jogurt i Gęsty Jogurt.
Sosy:
7 programów do wytwarzania sosów, kremów, czekolady i dekoracji wykorzystywanych podczas produkcji luksusowych wyrobów cukierniczych, takich jak: Kremowy sos, Sos Zabaione, Sos kakaowy, Sos owocowy, Sos czekoladowy, Sos Cytrusowy, Sos Cytrynowy. Programy dostępne tylko w modelach 60 HE.
Programy cukiernicze:
6 programów dla produktów cukierniczych, takich jak: panna cotta, pudding, jogurt itp. Programy dostępne tylko w modelach 60 HE.
Programy do produkcji sera:
8 programów do produkcji serów - m.in.: ser ricotta, ser Robiola, łagodny ser i twardy ser.
Programy do świeżego mleka
Programy własne:
5 programów własnych, gdzie można personalizować i zapamiętywać własne cykle pasteryzacji
Programy
Programy gelato (lodowe) i jogurtowe:
9 gotowych programów dla przygotowania podstawowych produktów: Wysoka pasteryzacja 85°C, Niska pasteryzacja 65°C, Średnia pasteryzacja, Pasteryzacja czekolady 90°C, Chłodzenie/Dojrzewanie, Syrop cukrowy, Cukier inwertowany, Płynny Jogurt i Gęsty Jogurt.
Sosy:
7 programów do wytwarzania sosów, kremów, czekolady i dekoracji wykorzystywanych podczas produkcji luksusowych wyrobów cukierniczych, takich jak: Kremowy sos, Sos Zabaione, Sos kakaowy, Sos owocowy, Sos czekoladowy, Sos Cytrusowy, Sos Cytrynowy. Programy dostępne tylko w modelach 60 HE.
Programy cukiernicze:
6 programów dla produktów cukierniczych, takich jak: panna cotta, pudding, jogurt itp. Programy dostępne tylko w modelach 60 HE.
Programy do produkcji sera:
8 programów do produkcji serów - m.in.: ser ricotta, ser Robiola, łagodny ser i twardy ser.
Programy do świeżego mleka
85°C, Niska pasteryzacja 65°C, Średnia pasteryzacja, Pasteryzacja czekolady 90°C, Chłodzenie/Dojrzewanie, Syrop cukrowy, Cukier inwertowany, Płynny Jogurt i Gęsty Jogurt.
Sosy:
7 programów do wytwarzania sosów, kremów, czekolady i dekoracji wykorzystywanych podczas produkcji luksusowych wyrobów cukierniczych, takich jak: Kremowy sos, Sos Zabaione, Sos kakaowy, Sos owocowy, Sos czekoladowy, Sos Cytrusowy, Sos Cytrynowy. Programy dostępne tylko w modelach 60 HE.
Programy cukiernicze:
6 programów dla produktów cukierniczych, takich jak: panna cotta, pudding, jogurt itp. Programy dostępne tylko w modelach 60 HE.
Programy do produkcji sera:
8 programów do produkcji serów - m.in.: ser ricotta, ser Robiola, łagodny ser i twardy ser.
Programy do świeżego mleka
Programy własne:
5 programów własnych, gdzie można personalizować i zapamiętywać własne cykle pasteryzacji
MONOLITYCZNA POMPA SPUSTOWA
Zbiornik i pompa pasteryzatora do lodów są wykonane z jednego bloku stali, co zapewnia absolutną higienę, nawet podczas użycia świeżego mleka.
WYSOKA MIKRONIZACJA
Połączenie kształtu zbiornika i mieszadła oraz 7 prędkości mieszania zapewniają wysokie osmotyczne ciśnienie w cząstkach tłuszczu w celu uzyskania delikatnych i kremistych lodów.
GĘSTE MIESZANKI
Nowy zbiornik i większe mieszadło umożliwiają przygotowanie mieszanki z gęstych i lepkich składników, takich jak: świeża śmietanka i czekolada - w wyniku czego lody są bogate w składniki stałe.
Więcej o zaletach tego urządzenia na stronie carpigiani
Tel kontaktowy 512269979