Kiedy tradycyjne potrawy są już zmęczone i chcesz czegoś nowego, zarówno w rozwiązaniach smakowych, jak iw procesie gotowania, wtedy w 100% potrzebujesz patelni WOK. Jej unikalny półkulisty kształt nadaje się do doskonałego smażenia mięsa, ziemniaków, warzyw, a także przyrządzania różnych dań orientalnych. W takich potrawach można gotować nawet zupy, nie ma absolutnie żadnych granic dla eksperymentów!
Cechą patelni WOK jest szybkie równomierne nagrzewanie na całej powierzchni, dzięki czemu produkty szybko się smażą, zachowując jednocześnie soczystość w środku.
Patelnia żeliwna WOK TM „BRIZOLL” ma idealną grubość dna i ścianek, co odpowiada standardom jakości. Nie ma teflonu ani żadnej innej powłoki, ale ma naturalne właściwości nieprzywierające, które rosną z czasem.
Materiał: żeliwo
Średnica: 300 mm
Wysokość ściany: 103 mm
Pojemność: 4,7 l
Grubość dna: 4,5 mm