O przedmiocie

Wołowina peklowana estrowa produkowana jest z rozdrobnionego mięsa wołowego, które można wykorzystać do gotowania i smażenia, można ją spożywać na surowo również bez gotowania. jest produkowany we Brazylii. Po pierwsze, w produkcji peklowanej wołowiny nie ma kukurydzy. Kukurydza odnosi się do dużych ziaren soli kamiennej używanej do mostka solankowego, kawałka wołowiny najczęściej używanego do produkcji peklowanej wołowiny (1). Mostek pochodzi z dolnej części piersi krowy i jest twardy i tłusty. Tak więc trzeba je zasolić lub zamarynować, aby zmiękczyć mięso, a następnie gotować na wolnym ogniu. Solanka z peklowanej wołowiny zawiera również cukier i przyprawy, takie jak ziele angielskie, kolendra, pieprz, nasiona gorczycy i liść laurowy, które dodatkowo nadają smak wołowinie. Proces solankowania, jak również powolne duszenie twardego mostka, skutkuje bardzo delikatnym i aromatycznym mięsem. Peklowana wołowina jest spożywana na wiele sposobów, w tym jako hasz śniadaniowy, kanapka Reuben deli lub tradycyjna kolacja z okazji Dnia Świętego Patryka.

Termin ważności : 28/01/2027

Stan Nowy
Kod producenta 5010436500017
Zgłoś naruszenie zasad
Oferta: 75e1e9c1-342d-4a40-8e9f-b7e9b69a1d1f

Podobne wyszukiwania