Piec konwekcyjno-parowy Convotherm OES 6.06 mini
Podana cena jest ceną netto, preferowany odbiór osobisty, aczkolwiek możliwy dowóz za opłatą. Posiadam też na stanie inne urządzenia/meble gastronomiczne w atrakcyjnych cenach. Preferowany kontakt przez allegro, a telefoniczny najlepiej sms w przypadku kontaktu po godzinie 16 (w tygodniu) bądź weekendy.
Piec konwekcyjno-parowy Convotherm serii mini
Piec konwekcyjno-parowy Convotherm serii mini jest doskonałym urządzeniem kuchennym do pieczenia, grillowania, gotowania na parze, zapiekania, smażenia i odgrzewania potraw. Niewielkie wymiary mówią same za siebie – szerokość 51,5 cm sprawia, że urządzenie zmieści się w każdej kuchni. Poprzez dużą szybę doskonale widać, co znajduje się w środku. Dzięki wysokiej jakości wykończenia w kolorze srebrnym urządzenie bardzo dobrze prezentuje się w czasie gotowania na oczach gości w restauracjach i sklepach.
Urządzenie serii mini jest idealnym rozwiązaniem dla:
Punktów gastronomicznych i hoteli
Firm świadczących usługi cateringowe
Kuchni w przedszkolach, szkołach, domach spokojnej starości itp.
Sieci restauracji
Restauracji szybkiej obsługi
Sklepów w centrach handlowych
Barów serwujących potrawy na wynos
Barów w supermarketach
Punktów obsługi podróżnych
Stacji benzynowych
Sklepów mięsnych i piekarni
Cechy:
Rodzaje przyrządzania: Para, tryb konwekcyjno-parowy, gorące powietrze, regenerowanie
Funkcje dodatkowe:
Crisp&Tasty – 3-stopniowe odwilżanie
HumidityPro – nawilżanie 3-stopniowe
BakePro – tradycyjna, 3-stopniowa funkcja pieczenia
Zmniejszona prędkość wentylatora i praca w trybie autorewers
Obsługa interfejsu easyTouch:
Szklany ekran dotykowy 7'' o wysokiej rozdzielczości (pojemnościowy)
Płynne, szybkie przewijanie
ConvoClean+ system: W pełni zautomatyzowany system czyszczenia z trzema stopniami intensywności i trybem Express
Funkcja Safe Cool Down przed czyszczeniem
HygieniCare:
Higieniczne uchwyty (uchwyt drzwiowy i uchwyt na ręczny spryskiwacz)
Funkcja Hygienic Steam
Higieniczny panel obsługowy
Climate Management:
HumidityPro
Crisp&Tasty
Quality Management:
Airflow Management
BakePro
Wielopunktowy czujnik do mierzenia temperatury rdzenia
Funkcja wstępnego nagrzewania i Cool down
Cleaning Management:
ConvoClean+ - w pełni zautomatyzowany system czyszczenia z 3 stopniami intensywności z Clean i Care Booster
10 minut - czyszczenie w trybie Express
2 minuty - QuickRinse (płukanie wodą)
Funkcja Safe Cool Down przed czyszczeniem (przy zamkniętych drzwiach)
Możliwość indywidualnych ustawień profili czyszczenia jako Ulubionych
Kalendarz czyszczenia
Production Management:
Automatyczne gotowanie z Press&Go z wykorzystaniem nawet 399 profilów
Zintegrowana książka kucharska z 7 kategoriami
TrayTimer – jednoczesne zarządzanie załadunkiem dla różnych produktów
TrayView – zarządzanie załadunkiem na potrzeby automatycznego gotowania różnych produktów z Press&Go
Zarządzanie ulubionymi
Zapis danych HACCP
Złącze Wi-Fi i Ethernet (LAN)
ecoCooking – funkcja oszczędności energii
Garowanie NT (garowanie w niskiej temperaturze) / garowanie Delta-T
Cook&Hold – gotowanie i podtrzymywanie temperatury w jednym procesie
Autostart
Naparowanie ręczne
Regenerowanie – elastyczna funkcja regeneracji z preselekcją
Elastyczna odległość półek
Automatyczne odwilżanie (aktywacja opcjonalna)
Automatyczne schładzanie podczas gotowania i pieczenia (aktywacja opcjonalna)
Wytwarzanie pary: Poprzez wtryskiwanie wody do komory pieca
Drzwi urządzenia: Prawostronne i funkcja domykania