O przedmiocie

ZAPYTAJ O DOSTĘPNOŚĆ / FAKTURA VAT

KARTA PRODUKTU
FUNKCJE

TRYB PROGRAMOWANIA RĘCZNEGO

Obróbka konwekcyjna
Obróbka konwekcyjna + naparowanie
Obróbka z wykorzystaniem pary wodnej
Maksymalna temperatura wstępnego nagrzewania komory - 260°C

PROSTOTA I INTUICYJNOŚĆ

Proste i intuicyjne zarządzanie różnymi funkcjami i ustawianie prawidłowych parametrów gotowania
Maksymalne efekty przy maksymalnej łatwości użytkowania
Komora gotowania ze stali nierdzewnej AISI 304 o wysokiej wytrzymałości
Regulacja otwarcia komina
Jednopunktowa sonda rdzeniowa w zestawie

KOMPAKTOWE WYMIARY

Smukła konstrukcja, dzięki której piec zajmuje niewiele miejsca
Prowadnice umożliwiające korzystanie z blach GN 2/3

OFEROWANY PIEC UMOŻLIWIA

pieczenie
smażenie
grillowanie
gotowanie w parze
blanszowanie
rozmrażanie
regenerację

STEROWANIE HYBRYDOWE

Naparowanie – regulacja procesu naparowania
Wentylatory – możliwość ustawienia 3 różnych prędkości wentylatora
Komin – regulacja otwarcia komina (dostępne 3 różne opcje)
Temperatura – regulacja temperatury w komorze gotowania
Czas – regulacja czasu gotowania
Sonda rdzeniowa – ustawienie temperatury sondy

OBIEG POWIETRZA W KOMORZE PIECA

Wentylatory z autorewersem - zmiana kierunku obiegu powietrza
3 prędkości wentylatora dla użytkownika, aby wybrać odpowiedni przepływ powietrza

POZIOM WILGOTNOŚCI W KOMORZE PIECA

System Sator Steam – generowanie pary wodnej do 100% nasycenia
System Optimal Climatic - usuwa nadmiar wilgoci, utrzymując wymagany poziom wilgotności

FUNKCJE DODATKOWE

Ochrona termiczna - drzwi wykonane z podwójnej szyby atermicznej
Konstrukcja pieca umożliwia ustawianie urządzeń w kolumnach, jedno urządzenie na drugim
Oświetlenie komory pieca
Łatwo demontowane prowadnice ułatwiające czyszczenie
obudowa oraz komora w całości wykonane z wysokogatunkowej stali nierdzewnej
wymagane podłączenie do wody 3/4"

OPCJE DODATKOWE

możliwość szkolenia z obsługi i gotowania na piecu - 800 zł netto
możliwość montażu pieca pod przygotowaną instalację - 550 zł netto

Parametry techniczne:

Sterowanie: manualne
Wymiary zewnętrzne [mm]: 540x680x760
Odległość między prowadnicami [mm]: 80
Pojemność: 5x GN2/3
Zakres temperatury [°C]: 30-260
Rekomendowana liczba porcji: 20 - 50
Moc [kW]: 6
Zasilanie [V]: 400
Waga [kg]: 70

Wyposażenie dodatkowe:

podstawa pod piec z prowadnicami na tace - 1 830 zł netto
zmiękczacz manualny LT8
zmiękczacz automatyczny RQ4TD
piec z drzwiami otwieranymi na prawą stronę – 1 260 zł netto
prysznic do mycia komory – 418 zł netto

W pełni profesjonalny piec konwekcyjno-parowy wyprodukowany we Włoszech
Prowadnice umożliwiają korzystanie z blach GN 2/3 .
Piec dzięki swoim kompaktowym wymiarom odnajdzie swoje miejsce nawet w mniejszej kuchni.
3 prędkości wentylatorów umożliwiają obróbkę delikatnych produktów.
Prosty w obsłudze panel sterujący dzięki któremu każda osoba w 5 minut nauczy się na nim pracować.
Duża odległość między prowadnicami zwiększa ładowność a także komfort pracy.
Jedyny piec na rynku ze sterowaniem manualnym, do którego można podłączyć sondę do pomiaru temperatury.
24 miesięczna gwarancja na terenie całej Polski.

Stan Nowy
Zgłoś naruszenie zasad
Oferta: 593be12e-1906-40b1-aa2c-685d31b046b7

Podobne wyszukiwania