O przedmiocie

Piec konwekcyjno-parowy HENDI elektryczny wyposażony w sterowanie elektroniczne, pojemność 6x GN 2/1. Cechy produktu: – Idealny do wszelkiego rodzaju kuchni w restauracjach, barach, stołówkach - do pieczenia ciast, pieczywa, mięs, ryb, drobiu – Dzięki funkcji zaparowania możliwe przygotowanie delikatnych i zdrowych potraw z ryb i warzyw – Bezpośrednie wytwarzanie pary poprzez natrysk wody na wentylator – Procentowe ustawianie stopnia zaparowania w zakresie 20-100% – Możliwość programowania (99 programów – po 4 kroki każdy) – Sonda w zestawie – Gotowanie w trybie DELTA –T (działa tylko z sondą) – Czytelny i łatwy w obsłudze panel – Lampki kontrolne poszczególnych funkcji – Obudowa oraz komora w całości wykonana z wysokogatunkowej stali nierdzewnej AISI 304 – Komora z oświetleniem halogenowym – Drzwi z podwójną szybą, wyposażone w uszczelkę – Demontowane prowadnice w komorze na GN 2/1 – Podłączenie wody: 3/4” – Wyjście do kanalizacji: Ø 30 mm

Stan Ze śladami użytkowania
Marka Hendi
Zgłoś naruszenie zasad
Oferta: 0547694b-d6e2-4b32-8e20-4d574b4f9eb5

Podobne wyszukiwania