O przedmiocie

Witamy

Kochani jest już dostępny chlebek pszczeli (pierzga).

Zapraszamy do składania zamówień 

Parę słów

Pierzga pszczela-zwana także chlebem pszczelim, powstaje z pyłku kwiatowego, który pszczoły umieszczają w komórkach plastra, zalewając miodem i szczelnie zamykając woskiem. Pod wpływem fermentacji powstaje wtedy bogaty w białko pokarm

Zastosowanie:

REGENERACJA ORGANIZMU

TARCZYCA

NERWICA

STAWY

ODCHUDZANIE

Źródło cennych składników:

węglowodany,

białka – w większej ilości niż w pyłku kwiatowym,

tłuszcze nienasycone i nasycone,

aminokwasy egzogenne – ludzki organizm nie jest w stanie ich samodzielnie wytworzyć,

witaminy A, B1, B2, B3, B6, B7, B12, C, E, D oraz K,

fosfor, żelazo, krzem, mangan, potas, miedź, sód, selen i cynk.

Dawkowanie:

30-40g-dorosła osoba na dobę

Przeciwwskazania:

Uczulenie na produkty pszczele

Zapraszamy również do odwiedzenia i polubienia strony Leśna Patoka 

https://www.facebook.com/profile.php?id=100077593852944

Cena za 100g produktu

Stan Nowy
Rok zbioru 2024
Waga 100 g
Opakowanie słoik
Rodzaj pierzga
Zgłoś naruszenie zasad
Oferta: b33a5e9a-b2f7-4352-8a19-da6c4ae5fe3b

Podobne wyszukiwania