O przedmiocie

Piła do cięcia mięsa i kości - BIZERBA FK23 400V

Profesjonalna piła do kości to sprzęt gastronomiczny, używany w masarniach, ubojniach, zakładach przetwórstwa mięsnego, a także w sklepach mięsnych i wędliniarskich.

Cechy produktu:

Wydajność– urządzenie przeznaczone jest do przetwarzania zarówno świeżych ryb jak i zamrożonego mięsa, krojenia produktów z kością czy porcjowania, co gwarantuje bezpieczną i bez wysiłkową
obsługę.

Obsługa – intuicyjna i prosta. Jego wymiary pozwalają wygodnie położyć duże fragmenty produktów, a maksymalna wysokość cięcia to 25 cm. Możliwość demontażu koła bez użycia narzędzi. Wyposażona w system zgarniania resztek z koła i z taśmy.

Wygoda i bezpieczeństwo- wodoodporne przyciski w zabudowie odpowiednio zabezpieczają przed uszkodzeniami mechanicznymi oraz wodą. Urządzenie jest stabilne podczas pracy, dzięki wyprofilowanym nóżkom z gumowymi nakładkami od spodu redukującymi wibrację. Popychacz z uchwytem zapewnia wygodną i bezpieczną pracę podczas obsługi, ręce znajdują się z dala od ostrza.

Wykonanie – spawana konstrukcja ze stali nierdzewnej zapewnia proste i higieniczne czyszczenie, a także odporność na uszkodzenia. Szczelna obudowa zabezpiecza elektronikę przed zalaniem.

Efektywność energetyczna:

Napięcie [V]: 400
Częstotliwość [Hz]: 50

Pozostałe parametry:
Maks. wysokość cięcia [cm] 25

Stan Ze śladami użytkowania
Marka Bizerba
Model FK-23
Zgłoś naruszenie zasad
Oferta: 2b1dedb9-45a6-4fcd-8512-53414c1896be

Podobne wyszukiwania