O przedmiocie

Podręcznik Sporządzanie napojów i potraw Towaroznawstwo i przechowywanie żywności
Kwalifikacja T.6.1
Technik żywienia i usług gastronomicznych
Kucharz

Podręcznik wygląda jak nowy. Praktycznie nieużywany.

Stan Bardzo dobry
ISBN 9788302135873
Przedmiot Przedmioty zawodowe
Zgłoś naruszenie zasad
Oferta: c5823f66-2509-4fad-a5a5-75cc5054b47a

Przedmioty zawodowe

Warszawa  
(3028)
Lublin  
(388)
Kielce  
(254)
Gliwice  
(198)
Sosnowiec  
(155)
Opole  
(129)
Elbląg  
(113)
Jelenia Góra  
(93)
Legionowo  
(87)
Mysłowice  
(81)
Grodzisk Mazowiecki  
(75)
Czempiń  
(67)
Będzin  
(65)
Jabłonna  
(63)
Zamość  
(61)
Nowy Targ  
(51)
Szczecinek  
(51)
Zambrów  
(50)
Myślenice  
(50)
Komorniki  
(49)
Chełmno  
(46)
Skierniewice  
(44)
Bochnia  
(41)
Ełk  
(39)
Kluczbork  
(37)
Brwinów  
(35)
Jadów  
(35)
Krotoszyn  
(35)
Stargard  
(34)
Brzozów  
(33)
Siemianowice Śląskie  
(31)
Morąg  
(31)
Dynów  
(31)
Gołańcz  
(27)
Krasnystaw  
(27)
Łuków  
(26)
Głubczyce  
(24)
Skwierzyna  
(24)
Sierpc  
(23)
Kamionki  
(23)
Opalenica  
(22)
Szumowo  
(22)
Wągrowiec  
(21)
Milejowice  
(20)
Łosice  
(19)
Czaplinek  
(19)
Żywiec  
(19)
Łękińsko  
(18)
Ostrów Wielkopolski  
(18)
Mazowszany  
(17)
Stara Błotnica  
(17)
Jordanów Śląski  
(15)
Dopiewiec  
(15)
Sanniki  
(15)
Nowe Miasto nad Pilicą  
(15)
Jarosław  
(15)
Brzostek  
(14)
Zakliczyn  
(14)
Krapkowice  
(14)
Zawada  
(13)
Kobierzyce  
(13)
Międzyborów  
(13)
Krzemieniewo  
(13)
Mszana Dolna  
(13)
Płońsk  
(13)
Łochowo  
(13)
Grabówka  
(12)
Dziaduszyce  
(12)
Przywidz  
(11)
Łeba  
(11)
Ząbkowice Śląskie  
(11)
Mirzec  
(11)
Stobno Siódme  
(10)
Grzechynia  
(10)
Mokobody  
(10)
Łuszczanów  
(10)
Kłodzko  
(10)
Biały Kościół  
(10)
Zgorzała  
(10)
Hanulin  
(9)
Siemiatycze  
(9)
Wojnicz  
(9)
Dębe  
(9)
Nowa Wieś  
(9)
Borówiec  
(9)
Chruszczewo  
(9)
Wąbrzeźno  
(9)
Małoszyce  
(9)
Kuźnia Raciborska  
(9)
Dobczyce  
(9)
Dąbrówka  
(9)
Węgliniec  
(9)
Żarnowiec  
(9)
Szalowa  
(9)
Krzywica  
(9)
Maćkowice  
(9)