O przedmiocie

Podręcznik Sporządzanie napojów i potraw Towaroznawstwo i przechowywanie żywności
Kwalifikacja T.6.1
Technik żywienia i usług gastronomicznych
Kucharz

Podręcznik wygląda jak nowy. Praktycznie nieużywany.

Stan Bardzo dobry
ISBN 9788302135873
Przedmiot Przedmioty zawodowe
Zgłoś naruszenie zasad
Oferta: c5823f66-2509-4fad-a5a5-75cc5054b47a

Przedmioty zawodowe

Warszawa  
(3280)
Lublin  
(422)
Kielce  
(305)
Gliwice  
(229)
Sosnowiec  
(195)
Opole  
(123)
Elbląg  
(111)
Jelenia Góra  
(97)
Legionowo  
(96)
Przemyśl  
(93)
Zgierz  
(84)
Jabłonna  
(83)
Piaseczno  
(80)
Grodzisk Mazowiecki  
(76)
Skierniewice  
(72)
Mysłowice  
(70)
Czempiń  
(69)
Zamość  
(64)
Będzin  
(64)
Puławy  
(63)
Kostrzyn nad Odrą  
(53)
Myślenice  
(52)
Zambrów  
(50)
Nowy Targ  
(49)
Chełmno  
(49)
Komorniki  
(49)
Szczecinek  
(46)
Siemianowice Śląskie  
(43)
Brwinów  
(43)
Bochnia  
(42)
Koło  
(42)
Morąg  
(41)
Stargard  
(41)
Ełk  
(40)
Brzozów  
(39)
Krotoszyn  
(36)
Jadów  
(35)
Kluczbork  
(34)
Poniatowa  
(33)
Józefów  
(31)
Łęczyca  
(30)
Myszków  
(29)
Dynów  
(29)
Limanowa  
(29)
Żywiec  
(29)
Gołańcz  
(27)
Krasnystaw  
(27)
Gryfice  
(26)
Brody  
(25)
Skwierzyna  
(24)
Jarosław  
(24)
Plewiska  
(23)
Ostrów Wielkopolski  
(23)
Kamionki  
(23)
Klęczany  
(23)
Głubczyce  
(23)
Szumowo  
(22)
Łuków  
(22)
Sierpc  
(22)
Opalenica  
(22)
Jawiszowice  
(21)
Wągrowiec  
(20)
Milejowice  
(20)
Łękińsko  
(19)
Osięciny  
(18)
Tylmanowa  
(18)
Śrem  
(18)
Stara Błotnica  
(17)
Mazowszany  
(17)
Maków Podhalański  
(16)
Mikołów  
(16)
Czaplinek  
(16)
Sanniki  
(15)
Kurów  
(15)
Chodzież  
(15)
Jordanów Śląski  
(15)
Brzostek  
(14)
Mszana Dolna  
(14)
Łochowo  
(14)
Dębe Wielkie  
(14)
Koryciany  
(14)
Krapkowice  
(14)
Kobierzyce  
(13)
Krzemieniewo  
(13)
Płońsk  
(13)
Łosice  
(13)
Międzyborów  
(13)
Zawada  
(13)
Gozdnica  
(13)
Grabówka  
(12)
Łapczyca  
(12)
Warcz  
(12)
Biała Piska  
(12)
Niemodlin  
(12)
Szydłów  
(12)
Dziaduszyce  
(12)