O przedmiocie

Szukasz wegańskiego, bezglutenowego białka w proszku, które doskonale nadaje się do pieczenia?

Nadaje się do przepisów z książki The Vegan Pastry Bible zamiast droższych produktów firmy Sosa.

Potatowhip, potato powder,

Białko ziemniaczane o działaniu emulgującym stymulującym oraz żelującym. Zamiennik białka mięsnego, jaja oraz albuminy.

Izolat białka ziemniaczanego w proszku jest doskonałym źródłem białka pochodzenia roślinnego. Ma unikalny profil aminokwasowy i świetnie nadaje się do robienia wegańskich ciast. W rzeczywistości zostało wspomniane w podcaście Huberman Lab jako jedno z najlepszych wegańskich źródeł białka, które jest najbliższe profilowi aminokwasowemu białka serwatki.

Mam na sprzedaż białko, które kupiłem, ale niestety nie zużyję, 200g. Nie jest to białko z firmy Sosa, ale posiada prawie taki sam skład. Więcej info na zdjęciu.

Masa netto: 200g

  • Stan: Nowy
  • Stan opakowania: zastępcze
  • Stan: Nowy
  • Stan opakowania: zastępcze
Zgłoś naruszenie zasad
Oferta: 4e94fe22-a1ca-4a92-a8dd-d80075bc79e2

Pozostałe

Połaniec  
(8)
Wrocław  
(5)
Krasnobród  
(2)
Dąbrowa Górnicza  
(2)
Rybnik  
(2)
Zabrze  
(1)
Łódź  
(1)
Walga  
(1)
Czerwienne  
(1)
Leszno  
(1)
Radlin  
(1)
Chełm  
(1)
Skawa  
(1)
Dobra  
(1)
Wierzchowo  
(1)
Łobżenica  
(1)
Mielec  
(1)
Przemyśl  
(1)
Koło  
(1)
Kramsk  
(1)
Chęciny  
(1)
Kołczygłowy  
(1)
Środa Wielkopolska  
(1)
Łańcut  
(1)
Szczecin  
(1)
Kutno  
(1)
Kielce  
(1)
Sanok  
(1)
Kostrzyn nad Odrą  
(1)
Buszów  
(1)
Bukowno  
(1)