O przedmiocie

MĄKA DO PROFESJONALNEGO UŻYTKU Z MŁYNU MOLINO MAGRI NA PÓŁNOCY WŁOCH 25 kg

12-16 h FERMENTACJI CIASTA

Red 25 kg, W: 330 ÷ 360. Mieszanka mąk typu „0” uzyskana z wyselekcjonowanych ziaren. Idealnie nadaje się do ciast tradycyjną metodą długiego zakwasu, przechowywania do 2 dni w chłodni oraz do otrzymywania tradycyjnej „Pizzy Neapolitańskiej”.

Nazwa handlowa: Mąka z pszenicy miękkiej typu „0”.

Składniki :Typ „0” mąka z miękkiej pszenicy

Okres ważności: 01.02.2025

W. Chopin: 330 ÷ 360

P/L Chopina: 0,55 ÷ 0,70

Suchy ekstrakt glutenu: > 11,5%

Ash ds.: < 0,65%

Wilgotność: (przy 105°C) < 15,5%

www.nonnopino.pl

Zapraszam do kontaktu

Stan Nowy
Marka inny
Zgłoś naruszenie zasad
Oferta: ff11d906-7e11-4a43-a51b-19ceba11fcc3

Podobne wyszukiwania