Profesjonalny Japoński nóż szefa kuchni
Japoński nóż kuchenny krojenia mięsa ryb krajarka do warzyw rzeźnika Sashimi nóż introligatorski do gotowania tasaka
Parametry produktu:
Materiał ostrza: 5 cr15mov ze stali nierdzewnej
Grubość ostrza: 2.0mm
Twardość ostrza: 56 ± 2HRC
Ostrze wykończenie: polski
Uchwyt: Stal nierdzewna
Funkcja:
Niezwykle ostry: Każde ostrze wykonane jest z kutego stal wysokowęglowa. Ostrza są następnie ręcznie polerowane i ostatecznie poddawane obróbce satynowej-zapewniając wyjątkowo ostre i wydajne krawędzie, które mogą być utrzymywane przez długi czas nawet w codziennym intensywnym użytkowaniu.
Komfort i bezpieczeństwo:Uchwyt jest łatwy w obsłudze, wygodny i antypoślizgowy. Równowaga między ostrzem a uchwytem każdego noża jest bardzo równomierna. Jeśli często używasz noża do obsługi dużych ilości składników, nacisk na ramię noża równoważnego jest znacznie mniejszy.
Trwałe: Wykonane ze stali stołowej o twardości 58 skał, ostrza nie są zardzewiałe, żrące ani odbarwione. Nadal musisz ręcznie myć noże i utrzymywać je w suchości, aby zachować ich wygląd. Precyzyjne kucie tworzy trwałe narzędzia tnące.