O przedmiocie

Ryz Sushi Vebo Japonica idealny do sushi

Ryz Sushi- Vebo Japonica jest wysokiej jakości ryżem wybierany z różnych odmian ryżu w japońskiej kuchni. Stworzony i wyselekcjowany do produkcji wysokiej jakości ryżu do sushi z znakomitym smakiem i aromatem.


Skład: Ryż biały 100%

łamany (podstawa 3/4 ziarna) (max) :5%

Wilgotność (max): 14.0%

Kredowe nasiono (podstawa z 3/4 ziarna) (max) :2,0%

Nasiono z czerwonymi i z czerwonymi smugami (max) :0,3%

Żółte nasiono (max): 0.5%

Zniszczone nasiono (max) :0.5%

Klejsty (max): 0.5%

Materia obca (max) :0.1%

Ryż niełuskany ziarno/kg(max) :1

Stopień przemiału : dobrze zmielony, podwójnie polerowany, posortowany

Rok zbioru :2023

Rok i miesiąc produkcji :listopad 2023 

Data ważności: 24 miesiące od daty produkcji

Pakowane do worków BOPP



Wartość odżywcza w 100 g:

Kalorie : 330kcal

tłuszcz: 0,5g

węglowodany: 55,4g

Sód: 0.7mg

Canxi: 4.0mg

Błonnik pokarmowy: 0.6mg


Sposób przygotowania:

Przepłucz ryż zimną wodą. Zostaw ryż w wodzie na przynajmniej 30 minut.

Odcedź ryż z wody i zalej świeżą wodą proporcje 1,1:1 w stosunku do ryżu. (Stosunkowo do zapotrzebowania i smaku odmierzyć).

W czasie gotowania nie otwieraj ryzowaru aż gotowanie się nie zakończy. 

Po zakończeniu gotowania, przemieszaj ryż i najlepiej spozyj póki jest jeszcze gorący wtedy smakuje najlepiej. 

Wyprodukowano: w Wietnamie


Przechowywanie: w chłodnym i suchym miejscu, po otwarciu przechowuj w szczelnym pojemniku

Stan Nowy
Rodzaj do sushi
Waga 8.500 kg
Waga produktu z opakowaniem jednostkowym 8.900 kg
Zgłoś naruszenie zasad
Oferta: 89b20582-b7a6-4226-bf77-f523e688097d

Podobne wyszukiwania