O przedmiocie

Zakwas (Enzym) wg profesora Bołotowa robiony według orginalnego przepisu B. Bołotowa i wskazówek B. Kazany.

Na glistniku, własnej, koziej serwatce-nie przegrzanej, w kamionkowym naczyniu z krzemieniami, mieszane drewnianą łyżką, przechowywane w szklanej butelce.

Enzym pomaga odnowić florę bakteryjną jelit, oczyszcza kosmki jelitowe, co poprawia wchłanialność składników odżywczych, wspomaga organizm w przypadku wielu poważnych chorób.

Dzięki tej miksturze następuje szybsza wymiana komórek w miejsce których powstają nowe zdrowe. A wiec organizm szybciej się odmładza. Widać to po lepszym stanie skóry i zwiększonej odporności. Kwas oczyszcza układ pokarmowy i odbudowuje florę bakteryjną.

Przesyłka jest bardzo szczelnie zapakowana (butelka owinięta folią bąbelkową, dodatkowe wypełnienie pudełka)

Skład
Kozia serwatka, cukier (do fermentacji glistnika, po zakończeniu procesu fermentacji już go nie zawiera), glistnik jaskółcze ziele, krzemień

Stosowanie:

Pijemy przez 14 dni 100 ml -3 razy dziennie najlepiej pół godziny przed posiłkiem.

Kolejne 30 dni -100ml raz dziennie.

Zakwas należy przechowywać w ciemnym i chłodnym miejscu.

Stan Nowy
Wyrób medyczny nie
Zgłoś naruszenie zasad
Oferta: 67b6a606-4754-4da1-b9fb-69f7711febc9
Napisz

Podobne wyszukiwania