O przedmiocie

Zakwas (Enzym) wg profesora Bołotowa robiony według orginalnego przepisu B. Bołotowa i wskazówek B. Kazany.

Na glistniku, własnej, koziej serwatce-nie przegrzanej, w kamionkowym naczyniu z krzemieniami, mieszane drewnianą łyżką, przechowywane w szklanej butelce.

Enzym pomaga odnowić florę bakteryjną jelit, oczyszcza kosmki jelitowe, co poprawia wchłanialność składników odżywczych, wspomaga organizm w przypadku wielu poważnych chorób.

Dzięki tej miksturze następuje szybsza wymiana komórek w miejsce których powstają nowe zdrowe. A wiec organizm szybciej się odmładza. Widać to po lepszym stanie skóry i zwiększonej odporności. Kwas oczyszcza układ pokarmowy i odbudowuje florę bakteryjną.

Skład
Kozia serwatka, cukier (do fermentacji glistnika, po zakończeniu procesu fermentacji już go nie zawiera), glistnik jaskółcze ziele, krzemień

Stosowanie:

Pijemy przez 14 dni 100 ml -3 razy dziennie najlepiej pół godziny przed posiłkiem.

Kolejne 30 dni -100ml raz dziennie.

Zakwas należy przechowywać w chłodnym miejscu.

Stan Nowy
Wyrób medyczny nie
Zgłoś naruszenie zasad
Oferta: e807a4b0-5e01-4c09-a2a5-bd064a3d2d7a
Napisz

Podobne wyszukiwania