Mięso pozyskiwane z rozbioru półtusz pochodzących od lokalnych ekologicznych gospodarstw.
Mięso marynowane kilka dni w zalewie z soli, liście laurowych i ziela angielskiego.
Następnie nadziewany farszem kiełbasianym wieprzowym 50% II chudej i 50% II tłustej oraz śliwki węgierki wędzone.
Schab obsypany papryka słodka i posypany pieprzem grubo mielonym.
Pieczony do uzyskania temperatury i soczystości.
Idealnie nadaje się na zimno lub może stanowić jako dodatek do obiadu lub zatopić w galarecie.
Do wysyłki pakowany próżniowo , bez osłonki gazowej aby zachować smak i zapach oraz świeżość.
W razie jakichkolwiek pytań, uwag, informacji , chętnie odpowiemy pod nr. Tel 15-845-33-50 do godz 10 każdego dnia roboczego.
Do każdej paczki , bez względu na ilość dodajemy smaczny gratis z naszej oferty na degustację.
Zapraszamy
NUMER WETERYNARYJNY ZAKŁADU PL 18187203 IW