O przedmiocie

Sos sojowo grzybowy od Tao Tao to niezbędny składnik dań kuchni azjatyckiej. Smak sosu jest efektem połączenia tradycyjnego sosu sojowego i grzybów. Sos sojowo grzybowy cieszy się popularnością od wielu lat dzięki szerokim możliwościom zastosowania również w kuchni tradycyjnej. Polecany do dań mięsnych, warzyw, zup oraz jako sos sushi. Teraz specjalnie dla naszych klientów HORECA sos dostępny w dużym 12 litrowym opakowaniu. Idealnie sprawdzi się w restauracji oraz w innych punkach gastronomicznych.

Przechowywać w suchym i nienasłonecznionym miejscu, w temperaturze 5-25°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce. Spożyć w ciągu 30 dni.

Stan Nowy
Marka bez marki
Zgłoś naruszenie zasad
Oferta: b0cc7e76-e95d-4454-b839-877a7c2e6a8f

Podobne wyszukiwania