O przedmiocie

Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów
Część 1

WSiP

Technologia Gastronomiczna
Kwalifikacja T.6.2

°Technik żywienia i usług gastronomicznych
°Kucharz

Podręcznik jak nowy. Praktycznie wcale nie używany.

Stan Bardzo dobry
ISBN 9788302135880
Przedmiot Przedmioty zawodowe
Zgłoś naruszenie zasad
Oferta: dc98e8c9-20d5-4cca-b5cb-a130e8e77404

Przedmioty zawodowe

Warszawa  
(3126)
Lublin  
(396)
Kielce  
(262)
Gliwice  
(217)
Sosnowiec  
(156)
Opole  
(130)
Elbląg  
(116)
Jelenia Góra  
(93)
Legionowo  
(85)
Zgierz  
(83)
Przemyśl  
(79)
Mysłowice  
(77)
Piaseczno  
(75)
Grodzisk Mazowiecki  
(75)
Czempiń  
(67)
Będzin  
(66)
Zamość  
(64)
Puławy  
(62)
Skierniewice  
(61)
Jabłonna  
(58)
Myślenice  
(52)
Nowy Targ  
(50)
Zambrów  
(50)
Komorniki  
(49)
Chełmno  
(46)
Szczecinek  
(44)
Bochnia  
(41)
Ełk  
(40)
Brwinów  
(39)
Poniatowa  
(37)
Kluczbork  
(36)
Jadów  
(35)
Krotoszyn  
(35)
Stargard  
(34)
Brzozów  
(33)
Myszków  
(31)
Morąg  
(31)
Siemianowice Śląskie  
(31)
Gryfice  
(29)
Dynów  
(29)
Limanowa  
(28)
Krasnystaw  
(27)
Gołańcz  
(27)
Łuków  
(26)
Głubczyce  
(24)
Skwierzyna  
(24)
Kamionki  
(23)
Sierpc  
(23)
Żywiec  
(23)
Opalenica  
(22)
Szumowo  
(22)
Jawiszowice  
(21)
Wągrowiec  
(20)
Ostrów Wielkopolski  
(20)
Tylmanowa  
(20)
Milejowice  
(20)
Łosice  
(19)
Śrem  
(19)
Czaplinek  
(19)
Łękińsko  
(18)
Mazowszany  
(17)
Stara Błotnica  
(17)
Osięciny  
(17)
Jarosław  
(16)
Jordanów Śląski  
(15)
Sanniki  
(15)
Dopiewiec  
(15)
Mszana Dolna  
(14)
Krapkowice  
(14)
Brzostek  
(14)
Mikołów  
(14)
Annopol  
(14)
Łochowo  
(14)
Dębe Wielkie  
(14)
Nowe Miasto nad Pilicą  
(13)
Międzyborów  
(13)
Zawada  
(13)
Gozdnica  
(13)
Płońsk  
(13)
Krzemieniewo  
(13)
Kobierzyce  
(13)
Łapczyca  
(12)
Grabówka  
(12)
Dziaduszyce  
(12)
Wołów  
(12)
Przywidz  
(11)
Łeba  
(11)
Ząbkowice Śląskie  
(11)
Grzechynia  
(10)
Mokobody  
(10)
Zakliczyn  
(10)
Błażowa  
(10)
Stobno Siódme  
(10)
Łuszczanów  
(10)
Hanulin  
(10)
Żarki  
(10)