SYROP Z CZARNYCH PORZECZEK
Syrop powstał z owoców czarnych porzeczek rosnących w naszym gospodarstwie na Lubelszczyźnie. Owoce porzeczki posiadają wysoką zawartość naturalnej witaminy C (nawet 5 razy więcej niż w pomarańczach), bogate są w składniki takie jak: witamina P, witamina B oraz biotyna. Działania:
dzięki bogactwie witamin oraz składników mineralnych pobudza laktację;
pomaga w zapaleniach pęcherza, ponieważ działa moczopędnie;
posiada silne właściwości przeciwwirusowe pomagające zwalczyć przeziębienie.
Świetnie nadaje się jako dodatek do wody, herbaty oraz nalewek.
OBJĘTOŚĆ 300ML
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i ciemnym miejscu. Po otwarciu należy pozostawić w lodówce i spożyć w ciągu 14 dni.
TERMIN PRZYDATNOŚCI 12 MIESIĘCY
Zajmujemy się produkcją domowych przetworów opartą na Rolniczym Handlu Detalicznym przy prowadzonym przez nas gospodarstwie rolnym położonym w powiecie hrubieszowskim. Wszystkie przetwory powstają z naszych warzyw i owoców, wszystkie siejemy, pielęgnujemy i zbieramy w naszym gospodarstwie. Przetwarzamy je osobiście i własnoręcznie. Bez maszyn i chemii. Tak jak robiły to nasze babcie. Nasze receptury testowaliśmy przez wiele lat na rodzinie i znajomych, kiedy w końcu postanowiliśmy podzielić się naszymi dobrociami. Stawiamy przede wszystkim na jakość. Każdy ogórek i każda wiśnia przechodzi przez nasze ręce.