SYROP Z RABARBARU
Syrop powstał z rabarbaru rosnącego w naszym gospodarstwie na Lubelszczyźnie.
Świetnie nadaje się jako dodatek do wody, herbaty oraz nalewek.
MASA 300ML
SKŁADNIKI rabarbar (48%), woda, cukier, kwasek cytrynowy
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i ciemnym miejscu. Po otwarciu należy pozostawić w lodówce i spożyć w ciągu 14 dni.
Zajmujemy się produkcją domowych przetworów opartą na Rolniczym Handlu Detalicznym przy prowadzonym przez nas gospodarstwie rolnym położonym w powiecie hrubieszowskim. Wszystkie przetwory powstają z naszych warzyw i owoców, wszystkie siejemy, pielęgnujemy i zbieramy w naszym gospodarstwie. Przetwarzamy je osobiście i własnoręcznie. Bez maszyn i chemii. Tak jak robiły to nasze babcie. Nasze receptury testowaliśmy przez wiele lat na rodzinie i znajomych, kiedy w końcu postanowiliśmy podzielić się naszymi dobrociami. Stawiamy przede wszystkim na jakość. Każdy ogórek i każda wiśnia przechodzi przez nasze ręce.