- Tłuczek do ubijania mięsa,Dobrze wyważony,i poręczny🔥
-Tadar,Wersja z siekiera,30x12x4cm
-Minimalny wysiłek podczas porcjowania mięsa lub przygotowywania domowych kotletów z karkówki, schabu lub filetów z indyka
Dzięki niemu możesz przygotować mięso do różnego rodzaju obróbki termicznej (oczywiście z uwzględnieniem czy jest to drób, wołowina, czy też wieprzowina)
Model z dwustronnym zakończeniem (do ubijania kotletów oraz siekiera do porcjowania)
Tłuczek do mięsa otrzymał profilowany uchwyt oraz bardzo dobrze wywarzoną budowę
-Jednym z zakończeń rozbijesz strukturę kotletów, drugim natomiast możesz porcjować mięso. Teraz wystarczy już tylko doprawić i włożyć do piekarnika, na patelnię lub grillowy ruszt. Odczekaj kilka minut i zawołaj domowników na wspólny posiłek – tłuczek do mięsa to narzędzie wielu małych, codziennych sukcesów kuchennych!
-Dobrze przygotowane mięso jest jednocześnie kruche i soczyste. Połączenie to sprawia, że rozpływa się w ustach i daje ogromną przyjemność z jedzenia. Jeśli i ty chcesz uzyskać tak profesjonalny efekt, zaopatrz się w nierdzewny tłuczek do mięsa od marki Tadar. Model ten ma 30 cm długości, a jego konstrukcja została odpowiednio wyważona. Wykorzystując go podczas tworzenia dań, nie musisz zatem wkładać wiele wysiłku w uzyskanie,satysfakcjonującego rezultatu.