- Stan: Bardzo dobry
- Przedmiot: Przedmioty zawodowe
- ISBN: 9788302147197
- Klasa: wieloletnie
- Rodzaj: tradycyjny podręcznik
- Waga produktu z opakowaniem jednostkowym: 0.454 kg
- Okładka: miękka
- Nośnik: książka papierowa
- Rok wydania: 2021
- Tytuł: Technologie produkcji cukierniczej. Część 2
- Autor: Magdalena Kaźmierczak
- Wydawnictwo: WSIP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
- Liczba stron: 304
- Numer wydania: 7
- Język publikacji: polski
- Stan: Bardzo dobry
- Przedmiot: Przedmioty zawodowe
- ISBN: 9788302147197
- Klasa: wieloletnie
- Rodzaj: tradycyjny podręcznik
- Waga produktu z opakowaniem jednostkowym: 0.454 kg
- Okładka: miękka
- Nośnik: książka papierowa
- Rok wydania: 2021
- Tytuł: Technologie produkcji cukierniczej. Część 2
- Autor: Magdalena Kaźmierczak
- Wydawnictwo: WSIP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
- Liczba stron: 304
- Numer wydania: 7
- Język publikacji: polski