O przedmiocie

Specjalnie wyselekcjonowany rodzaj drożdży aktywnych.

Rozpuścić 8kg cukru w gorącej wodzie, przelać do fermentatora i dopełnić zimną wodą do objętości 25 litrów. Do nastawu o temp. 22-25°C wsypać całą zawartość torebki drożdży i dobrze wymieszać. Optymalna temperatura fermentacji to 22-25°C, czas fermentacji 3-4 dni.

Stan Nowy
Waga produktu z opakowaniem jednostkowym 2 kg
EAN (GTIN) 739072007019
Inne ogłoszenia sprzedającego
Zobacz wszystkie
Chcesz kupić więcej z jedną dostawą? Wybierz KUP TERAZ i w kolejnym kroku dodasz więcej przedmiotów od tego sprzedającego.

Inne ogłoszenia sprzedającego

Chcesz kupić więcej z jedną dostawą?
Wybierz kup teraz i w kolejnym kroku dodasz więcej przedmiotów od tego sprzedającego.
Zgłoś naruszenie zasad
Oferta: 83882c4c-19ea-48f5-b955-8edcc08df89e
Napisz

Podobne wyszukiwania