O przedmiocie

Witam serdecznie,

posiadam na sprzedaż kapitalne urządzenie do gotowania metodą sous vide (gotowanie niskotemperaturowe w workach próżniowych).

Jest to SilverCrest SVSV 550 A1 Sous-Vide Cooker.

-Urządzenie to służy do gotowania w niskich temperaturach w workach próżniowych, ja również do podgrzewania, czy utrzymywania temperatury.
-pozwala przygotować posiłki o niesamowitych strukturach, czego nie da się osiągnąć tradycyjnym gotowaniem (delikatne mięsa, cudownie chrupiące warzywa, idealne jajka), jest to zasługa gotowania w niskich temperaturach w warunkach bardzo niskiego cisnienia
- pełnia smaków w związku z tym, że jedzenie przygotowywane jest w specjalnych zamkniętych workach, więc smaki i składniki odżywcze nie rozpuszczają się w wodzie
- idealna pozycja dla miłośników nietuzinkowej kuchni, szczególnie na początek, żeby zapoznac się z metodą zanim zainwestuje się w bardziej profesjonalny sprzęt
-Długość kabla to 110 cm
-Wymiary 46x28x23 [cm] (dł x szer x wys)
-Moc 550W.

Urządzenie w bardzo dobrym stanie technicznym. Jedyną cechą in minus są drobniutkie ogniska kamienia, które odłożyły się na misie grzewczej, lecz jest to jedynie kwestia estetyczna i nie wpływa na jakość pracy urządzenia :)

Sprzedajemy, bo przerzucamy się na większy sous-vide cooker.

Zapraszam do kontaktu!

Stan Bardzo dobry
Marka SilverCrest
Kolor dominujący srebrny/szary
Rodzaj garnek (wanienka)
Komunikacja timer, wyświetlacz, sygnał zakończenia pracy
Bezpieczeństwo nóżki antypoślizgowe, nienagrzewające się uchwyty
Model svsv 550 a1
Moc 550 W
Maksymalna zalecana pojemność naczynia 5.5 l
Pojemność komory 5.5 l
Załączone wyposażenie kratki do ustawiania worków, kabel
Zakres temperatur 40 °C, 99 °C
Zgłoś naruszenie zasad
Oferta: b22ac6d9-19d2-4e82-a259-62021d6a5c02