O przedmiocie

Włoska mąka na pizzę do profesjonalnego użytku, 8/12 h fermentacji ciasta

Plus s- 25 kg, W: 270 ÷ 290. Mąka typu „0” pozyskiwana z wyselekcjonowanych zbóż, charakteryzuje się elastycznością i wytrzymałością. Idealnie nadaje się do ciasta bezpośredniego o średnim zakwasie.

Nazwa handlowa: Mąka z pszenicy miękkiej typu „0”.

Składniki: Typ „0” mąka z miękkiej pszenicy

Okres ważności: 01.02.2025

W.Chopin: 270 ÷ 290

P/L Chopina: 0,45 ÷ 0,50

Suchy ekstrakt glutenu: > 11,5%

Ash ds.: < 0,65%

Wilgotność: (przy 105°C) < 15,5%

www.nonnopino.pl

Zapraszam do kontaktu


Stan Nowy
Marka inny
Zgłoś naruszenie zasad
Oferta: 63a2eb70-d051-4d40-a822-b29427e6f1dc

Podobne wyszukiwania