O przedmiocie

Domowy zakwas wg receptury profesora Bołotowa, zwyczajowo zwany wodą carską. Zakwas Bołotowa jest robiony według przepisu B. Bołotowa i wskazówek B. Kazany.


Na glistniku, własnej, koziej serwatce-nie przegrzanej, w kamionkowym naczyniu z krzemieniami, mieszane drewnianą łyżką a do plastikowej butelki przelane tylko na czas transportu.


Enzym pomaga odnowić florę bakteryjną jelit, oczyszcza kosmki jelitowe, co poprawia wchłanialność składników odżywczych, wspomaga organizm w przypadku wielu poważnych chorób.

Stosowanie:

Pijemy przez 14 dni 100 ml -3 razy dziennie najlepiej pół godziny przed posiłkiem.

Kolejne 30 dni -100ml raz dziennie.

Sposób przechowywania
Zgodnie ze wskazówkami B. Kazany część enzymu aktualnie spożywaną (dawka na trzy-cztery dni) przechowywać w ciemnym miejscu w temp 10-13 st. C, w lodówce jest za zimno i bakterie kwasu mlekowego się hibernują a nam zależy na bardzo mocnych bakteriach.

Część nie używaną schować do lodówki, bo wytworzy nam sią ocet.

Stan Nowy
Wyrób medyczny tak
Zgłoś naruszenie zasad
Oferta: 25dc4643-9f32-45b6-b16c-aa49365d0067
Napisz

Podobne wyszukiwania