O przedmiocie

Żelatyna to niezastąpiony składnik potraw znajdujący się w prawie każdej kuchni. To substancja naturalnego, zwierzęcego pochodzenia charakteryzująca się jasną barwą.

Zastosowanie:

⭐ składnik galaretek, serników na zimno

⭐ galaret mięsnych

⭐ jako środek żelujący do produkcji jogurtów, serów, konserw

Sposób użycia:

W 1 litrze gorącej wody lub wywaru rozpuścić 6-8 łyżeczki żelatyny. Nie gotować.

Wartości odżywcze w 100g produktu

✅ Tłuszcze: 0,01g

✅ w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,004g

✅ Węglowodany: 0,5g

✅ w tym cukry: 0,5g

✅ Białko: 89g

✅ Sól: <0,15g

Stan Nowy
Marka Orisa
Nazwa handlowa Żelatyna spożywcza wieprzowa
EAN (GTIN) 5904413360278
Zgłoś naruszenie zasad
Oferta: 226413a5-3be0-454d-ab25-fd0fabd3b3d7

Podobne wyszukiwania