O przedmiocie

Czysta żelatyna wołowa jest stosowana jako środek żelujący i zagęszczający. Jest to naturalne białko i składa się z
z ponad 90% czystego, zwierzęcego białka. Żelatyna należy do grupy hydrokoloidów. Proszek pęcznieje
letniej wody i rozpuszcza się całkowicie po podgrzaniu już od ok. 50°C. Podczas chłodzenia należy nałożyć żel
który jest termoaktywny, a więc po podgrzaniu może się ponownie upłynnić.

Czysta żelatyna jest bezzapachowa i prawie bezbarwna. Jako naturalny, zwierzęcy środek żelujący,
Kolagen ma doskonałe działanie regenerujące, jak również wzmacniające na tkankę łączną organizmu.
____________________________________________________________________________________________________________

Apetyczny zapach i doskonały smak nie wystarczają wielu mistrzom kuchni.
Kuchnia molekularna to nowe magiczne słowo, które wywraca świat gastronomiczny do góry nogami i
wyjątkowo skuteczny i niezwykły sposób ze światem nauki.

Żelować, spienić, zagęścić, emulować! procesy, które już od wielu dziesięcioleci są powszechne w każdej kuchni na świecie.
towary, są teraz zrewolucjonizowane, udoskonalane i przyspieszane. Opracowano zupełnie nową, innowacyjną i nowoczesną kuchnię,
w którym sam efekt wow jest siłą napędową. W kuchni molekularnej wyobraźnia nie zna granic.

Stan Nowy
Zgłoś naruszenie zasad
Oferta: 6f53e29e-cf81-4b17-a1e6-1ee1fc4df003

Podobne wyszukiwania