Składniki: mąka migdałowa 37%, jaja, ksylitol, olej rzepakowy, masło, mąka kokosowa, ocet, soda, wanilia, sól.
Wartości odżywcze w 100g produktu
Wartość energetyczna – 2475 kJ/591 kcal
Tłuszcz – 51,4 g
w tym
Kwasy tłuszczowe nasycone ogółem – 10,2g
Węglowodany ogółem – 20,4g
w tym
Cukry – 2,2g
Białko ogółem – 16,1g
Błonnik pokarmowy – 2,8g
Sól – 0,4g
IG – 11,7
ŁG – 2,1
WP – 17,7
WW – 1,8
WBT – 5,3
Zapewniamy świeżość naszych wypieków z terminem przydatności wynoszącym 48 godzin od daty produkcji, jednak babka jest dobra przez 3-4 dni
Więcej ofert na bezgranicznesmaki.pl