O przedmiocie

edno opakowanie przeznaczone do odfermentowania 100L nastawu zawierającego:

* 25kg cukru białego
lub
* 28kg glukozy

Skład: 360g netto, drożdże, pożywka i mikroelementy.

Cukier lub glukozę należy rozpuścić w 40L gorącej wody. Po dokładnym wymieszaniu dopełniamy fermentator letnią wodą do całkowitej objętości 100L. Do nastawu o temperaturze 250C wsypujemy całą zawartość saszetki i dokładnie mieszamy.
Optymalny zakres temperatur fermentacji: 22-280C.
Tolerancja alkoholu do 18%.
Czas fermentacji uzależniony od temperatury otoczenia: 4-6 dni.

  • Stan: Nowy
  • Waga produktu z opakowaniem jednostkowym: 0.150 kg
  • Kod producenta: ARE-S-222
  • Masa netto: 360.00 g
  • Marka: Ares
  • Stan: Nowy
  • Waga produktu z opakowaniem jednostkowym: 0.150 kg
  • Kod producenta: ARE-S-222
  • Masa netto: 360.00 g
  • Marka: Ares
Zgłoś naruszenie zasad
Oferta: c0db799a-bae4-4acb-802f-501babddb5f5

Drożdże

Jaworzno  
(26)
Krosno  
(16)
Przemyśl  
(10)
Puck  
(9)
Skawina  
(6)
Gorlice  
(4)
Będzin  
(4)
Lesko  
(2)
Opole  
(2)
Kępa  
(2)
Zielona Góra  
(1)
Rzeszów  
(1)
Poznań  
(1)
Suszno  
(1)
Zambrów  
(1)
Brodnica  
(1)
Przeczyce  
(1)
Radomsko  
(1)
Więckowice  
(1)
Kłodzko  
(1)
Oleśnica  
(1)
Łętownia  
(1)
Ciechanów  
(1)
Złotoryja  
(1)
Cięcina  
(1)
Koniaczów  
(1)
Tarnów  
(1)
Lublin  
(1)
Mierzęcice  
(1)
Roźwienica  
(1)
Liszki  
(1)