- Stan: Bardzo dobry
- Gatunek: Kuchnie świata i regionalne
- Język publikacji: polski
- Okładka: twarda
- Nośnik: książka papierowa
- Rok wydania: 1995
- Tytuł: Encyklopedia sztuki kulinarnej Tom 30 Jagnięcina i baranina
- Autor: Praca zbiorowa
- Wydawnictwo: Tenten
- Liczba stron: 93
- Szerokość produktu: 12.00 cm
- Wysokość produktu: 23.00 cm
- ISBN: 8386628006
- Stan: Bardzo dobry
- Gatunek: Kuchnie świata i regionalne
- Język publikacji: polski
- Okładka: twarda
- Nośnik: książka papierowa
- Rok wydania: 1995
- Tytuł: Encyklopedia sztuki kulinarnej Tom 30 Jagnięcina i baranina
- Autor: Praca zbiorowa
- Wydawnictwo: Tenten
- Liczba stron: 93
- Szerokość produktu: 12.00 cm
- Wysokość produktu: 23.00 cm
- ISBN: 8386628006