O przedmiocie

Sprzedaję grzybek tybetański do produkcji własnego kefiru.
Jest bardzo świeży, ponieważ kefir robiony jest codziennie.
Grzybek tybetański to kultury bakterii i grzybów, które dodane do mleka powodują rozpoczęcie procesu fermentacji, w wyniku czego otrzymywany jest kefir. Kefir ma wiele dobroczynnych właściwości, a otrzymywany z użyciem grzybka tybetańskiego jest jeszcze zdrowszy od tradycyjnego.

Grzybek przed wysyłką jest płukany oraz osuszony. Do wysyłki zapakowany w opakowanie hermetyczne oraz pudełko termiczne. Do zamówienia dołączam sprawdzony przepis na domowy kefir.
10 gram jest porcją wystarczającą na przygotowanie 250 ml kefiru. Grzybek szybko się mnoży , więc będzie można przygotować większą ilość kefiru.

  • Stan: Nowy
  • Stan: Nowy
Zgłoś naruszenie zasad
Oferta: e10871b9-64b5-4913-a0c0-7d631ff8b8e2

Kultury bakterii

Gdańsk  
(2)
Dębica  
(2)
Kraśnik  
(1)
Łódź  
(1)
Różanka  
(1)
Bydgoszcz  
(1)
Wrocław  
(1)
Radecznica  
(1)
Pruszcz Gdański  
(1)
Zamienie  
(1)
Przemyśl  
(1)
Wojciechów  
(1)