O przedmiocie

Zapakowane W WYGODNY DOYPACK ❤️❤️❤️

Kakao ze Sierra Leone jest surowe, ręcznie stworzone przez człowieka. Jest ono rewelacyjne w smaku. Głębokie, wyraziste, mocno czekoladowe, pozbawione zupełnie kwasowości i goryczy. To jedne z moich ulubionych rodzajów kakao pod względem smakowym. Uwielbiam pić je razem z przyprawą korzenną, chilli, solą i miodem. Smakowa euforia. Podczas picia wyczuwalne są drobinki kakaowca.
Wyjątkowe w smaku i działaniu kakao powstałe z ziaren Forastero. Wytwarzane jest przez małą rodzinną firmę w Hiszpanii. Roy i jego rodzina sprowadzają ziarna kakaowca ze Sierra Leone w Zachodniej Afryce, a dokładnie z Gola Rainforest – z lasu deszczowego, który jest objęty ochroną. Uprawy w tym rejonie są przeprowadzane w sposób zrównoważony, z poszanowaniem dla Ziemi i całego ekosystemu. Ziarna kakaowca zostały wytworzone przez lokalnych farmerów należących do Gola Forest Friendly Cocoa – stowarzyszenia, które dba o lokalną naturę oraz o rolników, którzy są godziwie wynagradzani.
Kakao ze Sierra Leone jest surowe, ręcznie stworzone przez człowieka.

Jest ono rewelacyjne w smaku. Głębokie, wyraziste, mocno czekoladowe, pozbawione zupełnie kwasowości i goryczy.

Kakao to jest delikatnie pobudzające, rozluźnia ciało, wprowadza piękne flow. Ma przyjemną kobiecą energię.

Idealne do ceremonii, medytacji, ćwiczenia jogi, aktywności, spędzania czasu w naturze. Świetnie nadaje się do picia w grupie lub do pracy ze sobą.

Uwielbiam pić to kakao przed masażem – wprowadza mnie w stan przepływu i miękkości, jednocześnie dodając energii i siły.

Wartości odżywcze:

Na 100g produktu

wartość energetyczna – 2470 kj /590 kcal

tłuszcz – 53g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 33,5g
węglowodany -7g
w tym cukry – 0,9g
błonnik – 24g
białko – 11,8g
sól -0,01g

  • Stan: Nowy
  • Stan: Nowy
Zgłoś naruszenie zasad
Oferta: fc1df448-d792-4d79-9b84-d90990fdeb00

Nasiona kakao

Gorajowice  
(2)
Warszawa  
(1)
Jelenia Góra  
(1)
Przeczyce  
(1)
Radomsko  
(1)