O przedmiocie

Kiełbasa Orzechowska produkt w osłonce naturalnej jelito wieprzowe kalibrowane szerokie. Wędzona w wędzarni tradycyjnej o temperaturze 80 stopni Celsjusza przez około 8 godzin. Posiada maksymalnie 5% tłuszczu wieprzowego zawartego w mięsie wieprzowym. Kiełbasa jest typowo pieczona nie parzona w wodzie. Smak typowo kiełbasy lisieckiej, ze względu na chronioną nazwę nie może być nazywana lisiecka. Wygląd typowo pieczonej kiełbasy w charakterystycznym przewinięciem u dołu każdego pęta kiełbasy.
SKŁAD: mięso wieprzowe szynkowe 80% mięso wieprzowe klasa 2 chuda 20% pieprz sól gałka muszkatołowa kardamon hydrolizat białka sojowego glukoza. Możliwa obecność soi.

W przypadku jakich kolwiek informacji , pytań , uwag chętnie porozmawiamy
15 845-33- 50
w każdy dzień roboczy do godz. 10.00

Cena za kg.

NUMER WETERYNARYJNY ZAKŁADU PL 18187203 IW

  • Stan: Bardzo dobry
  • Rodzaj: kiełbasa
  • Stan: Bardzo dobry
  • Rodzaj: kiełbasa
Zgłoś naruszenie zasad
Oferta: efad10c8-1225-4d32-9b80-ec6269d95a80

Kiełbasy i parówki

Nysa  
(13)
Inowrocław  
(6)
Choczewo  
(6)
Buczkowo  
(4)
Ząbki  
(2)
Piątek  
(2)
Małkinia Górna  
(2)
Racibórz  
(1)
Lwówek Śląski  
(1)
Oława  
(1)
Olsztyn  
(1)
Lasocice  
(1)
Zator  
(1)
Bieliny  
(1)
Rumia  
(1)
Przyjaźnia  
(1)
Szczytno  
(1)
Żędowice  
(1)
Rogoźnica  
(1)
Kowal  
(1)
Sandomierz  
(1)
Kobylec  
(1)
Kosewo  
(1)
Twardogóra  
(1)
Jamielnik-Kolonia  
(1)
Olecko  
(1)
Łasin  
(1)
Goleniów  
(1)
Groń  
(1)
Wisła  
(1)
Łódź  
(1)
Lipce Reymontowskie  
(1)