Kiełbasa Orzechowska produkt w osłonce naturalnej jelito wieprzowe kalibrowane szerokie. Wędzona w wędzarni tradycyjnej o temperaturze 80 stopni Celsjusza przez około 8 godzin. Posiada maksymalnie 5% tłuszczu wieprzowego zawartego w mięsie wieprzowym. Kiełbasa jest typowo pieczona nie parzona w wodzie. Smak typowo kiełbasy lisieckiej, ze względu na chronioną nazwę nie może być nazywana lisiecka. Wygląd typowo pieczonej kiełbasy w charakterystycznym przewinięciem u dołu każdego pęta kiełbasy.
SKŁAD: mięso wieprzowe szynkowe 80% mięso wieprzowe klasa 2 chuda 20% pieprz sól gałka muszkatołowa kardamon hydrolizat białka sojowego glukoza. Możliwa obecność soi.
W przypadku jakich kolwiek informacji , pytań , uwag chętnie porozmawiamy
15 845-33- 50
w każdy dzień roboczy do godz. 10.00
Cena za kg.
NUMER WETERYNARYJNY ZAKŁADU PL 18187203 IW