O przedmiocie

Kiełbasa z dzika
Produkt w osłonce naturalej w jelicie wieprzowym wędzony w wędzonej tradycyjnej opalanej drewnem olchowym, dębowym, bukowym. Spalany z pełnym dostępem powietrza co ma wpływ na skład i jakość dymu wędzarniczego. Wędzona w temperaturze około 80 stopni Celsjusza przez około 6 godzin. Dodatek około 20% dwójki wieprzowej tłustej kropka posiada typowy smak kiełbasy myśliwskiej smak zapach. Przypomina smakowo tradycyjną recepturę kiełbas myśliwskich. Osiąga też trwałość z okresu kiedy nie stosowano przechowywania w chłodniach.

SKŁAD: mięso z dzika z całej tuszy bez schabów 80%. Dwójka wieprzowa tłusta 20% (ścinki z boczku, podgardle) sól kamienna, czosnek, glukoza, pieprz czarny mielony i woda.

KIEŁBASA z DZIKA
Mięso badane , zakład pod nadzorem wewerynarii.
Cena dotyczy kg.
Pakujemy próżniowo

W przypadku jakich kolwiek informacji , pytań , uwag chętnie porozmawiamy
15 845-33- 50
w każdy dzień roboczy do godz. 10.00

NUMER WETERYNARYJNY ZAKŁADU PL 18187203 IW

  • Stan: Bardzo dobry
  • Rodzaj: kiełbasa
  • Główny składnik: dziczyzna
  • Stan: Bardzo dobry
  • Rodzaj: kiełbasa
  • Główny składnik: dziczyzna
Zgłoś naruszenie zasad
Oferta: 679da7ea-06b5-4eae-9e73-bb15ca27ea83
Napisz

Kiełbasy i parówki

Nysa  
(13)
Inowrocław  
(6)
Choczewo  
(6)
Buczkowo  
(4)
Ząbki  
(2)
Piątek  
(2)
Małkinia Górna  
(2)
Racibórz  
(1)
Lwówek Śląski  
(1)
Oława  
(1)
Olsztyn  
(1)
Lasocice  
(1)
Zator  
(1)
Bieliny  
(1)
Rumia  
(1)
Przyjaźnia  
(1)
Szczytno  
(1)
Żędowice  
(1)
Rogoźnica  
(1)
Kowal  
(1)
Sandomierz  
(1)
Kobylec  
(1)
Kosewo  
(1)
Twardogóra  
(1)
Jamielnik-Kolonia  
(1)
Olecko  
(1)
Łasin  
(1)
Goleniów  
(1)
Groń  
(1)
Wisła  
(1)
Łódź  
(1)
Lipce Reymontowskie  
(1)