O przedmiocie

Kimchi klasyczne pikantne

Kapusta penińska przygotowywana jest dobę wcześniej, zanurzana jest
w solance na 24 godziny. Potem dokładnie płukana i łączona z innymi warzywami. Do kleiku ryżowego dodawane są przyprawy i tak powstaje pasta kimchi. Wszystko razem jest dokładnie mieszane i umieszczane
w słoikach.

Skład:
kapusta pekińska
marchewka
rzodkiew biała
szczypiorek
cebula
czosnek
papryka gochugaru
kleik ryżowy
sos rybny
imbir

Słoik 0,5 kg

  • Stan: Nowy
  • Stan: Nowy
Zgłoś naruszenie zasad
Oferta: 919199bb-53e2-4a0a-98ad-1556a43fc35f

Kiszonki

Zwoleń  
(10)
Mrągowo  
(6)
Mościce  
(3)
Zambrów  
(3)
Pajęczno  
(3)
Miechów  
(3)
Dukla  
(2)
Katowice  
(2)
Wągrowiec  
(2)
Charsznica  
(2)
Bytom  
(2)
Rybnik  
(2)
Zielona Góra  
(2)
Szczytno  
(2)
Bydgoszcz  
(1)
Skórcz  
(1)
Pelplin  
(1)
Golub-Dobrzyń  
(1)
Bochotnica  
(1)
Wrocław  
(1)
Człuchów  
(1)
Łomianki  
(1)
Tarnowskie Góry  
(1)
Nowy Dwór Gdański  
(1)
Ruda Śląska  
(1)
Rudnik  
(1)
Poznań  
(1)
Zamość  
(1)
Trzciana  
(1)
Tuszyn  
(1)
Pietrowice Wielkie  
(1)
Koło  
(1)
Irządze  
(1)
Piła  
(1)
Sokolniki  
(1)
Chorzów  
(1)
Ogonki  
(1)
Nysa  
(1)
Stary Kadłubek  
(1)
Kielce  
(1)
Myślenice  
(1)
Sączkowo  
(1)
Gdynia  
(1)
Choroszcz  
(1)
Skała  
(1)
Bartoszyce  
(1)
Prusice  
(1)
Krynica-Zdrój  
(1)
Grochy-Łętownica  
(1)
Zabłudów-Kolonia  
(1)
Dębowiec  
(1)
Żelechlinek  
(1)
Buczkowo  
(1)