- Stan: Uszkodzony
- Gatunek: Kuchnie świata i regionalne
- Język publikacji: polski
- Waga produktu z opakowaniem jednostkowym: 0.760 kg
- Okładka: miękka
- Nośnik: książka papierowa
- Rok wydania: 2009
- Forma: poradnik
- Tytuł: Kuchnia japońska. Najważniejsze składniki i 200 oryginalnych przepisów
- Autor: Kimiko Barber
- Wydawnictwo: Publicat S.A.
- Liczba stron: 240
- Szerokość produktu: 21.00 cm
- Wysokość produktu: 26.00 cm
- ISBN: 9788324517596
- Stan: Uszkodzony
- Gatunek: Kuchnie świata i regionalne
- Język publikacji: polski
- Waga produktu z opakowaniem jednostkowym: 0.760 kg
- Okładka: miękka
- Nośnik: książka papierowa
- Rok wydania: 2009
- Forma: poradnik
- Tytuł: Kuchnia japońska. Najważniejsze składniki i 200 oryginalnych przepisów
- Autor: Kimiko Barber
- Wydawnictwo: Publicat S.A.
- Liczba stron: 240
- Szerokość produktu: 21.00 cm
- Wysokość produktu: 26.00 cm
- ISBN: 9788324517596