Jestem biotechnologiem żywności z doświadczeniem w Sanepidzie. Opracowuję dokumentację HACCP od 12 lat. Oferuję opracowania indywidualnej dokumentacji GHP/GMP, HACCP i listy alergenów dla zakładów typu:
- mała gastronomia
- sklep spożywczy
- kawiarnia
- foodtruck
- przyczepa gastronomiczna
- fast food
- kebab
- lodziarnia
- pizzeria
- bar/bistro
- restauracja
Cena w ogłoszeniu to kwota maksymalna, różni się dla poszczególnych rodzajów działalności.
Komplet zawiera wszystkie procedury, instrukcje i formularze GHP/GMP, Księgę HACCP z profesjonalną analizą zagrożeń oraz tabelę alergenów pod konkretne menu.
Realizacja na terenie całego kraju.
Możliwość konsultacji odnośnie dokumentacji poprzez email lub telefonicznie
- do zestawu dołączam gratis szkolenie multimedialne w formie prezentacji Power Point lub plik pdf (bezpieczeństwo żywności, zatrucia pokarmowe i ich profilaktyka, opis dokumentacji i jej wypełnianie)
- suplement - procedury dotyczące podwyższonego rygoru sanitarnego
- zestaw dostarczany w formie plików na płtcie CD, po otrzymaniu wpłaty wysyłka również na maila lub wyłącznie na skrzynkę email (za pośrednictwem OLX lub bezpośrednie na konto HACCPSERWIS24 )
- wszystkie moje dotychczasowe opracowania zyskały akceptację Sanepidu, gwarancja na dokumentację
Jeśli jesteś zainteresowany, proszę o kontakt na skrzynkę email lub telefonicznie. Zapraszam na moją stronę www. haccpserwis24.prv.pl
Na gotową dokumentację wystawiam rachunek.