O przedmiocie

Mąkę konopną uzyskuje się z drobno zmielonych ziaren konopi siewnych. Jest produktem bezglutenowym, bogatym w białko, witaminy i składniki mineralne. Może być wykorzystywana do gotowania oraz przygotowywania domowych wypieków.

Charakteryzuje się wysoka zawartością błonnika pokarmowego, jest źródłem białka oraz kwasów tłuszczowych omega-3. Białko przyczynia się do wzrostu i utrzymania masy mięśniowej, a także pomaga w utrzymaniu zdrowych kości.

Sposób użycia: Można stosować jako dodatek (15-30%) do wypieku pieczywa i ciast, do naleśników, sosów, placków.

Masa netto: 500 g

Kraj pochodzenia: Słowacia

Czy wiesz, ze… mąkę konopna wykorzystywano jako źródło pokarmu w Chinach już 6000 lat przed nasza era?

Stan Nowy
Nazwa handlowa CANN
Marka inny
Zgłoś naruszenie zasad
Oferta: 6ef1f3dc-b0f1-4ecf-9dc2-0c0c32b70db8

Białko konopne

Piwniczna-Zdrój  
(2)
Wadowice  
(2)
Warszawa  
(1)
Koszalin  
(1)
Poznań  
(1)