O przedmiocie

Makaron ryżowy w formie nitek.

Nie zawiera glutenu ani tłuszczu, jest lekkostrawny. Nadaje się do zup lub do smażenia z dodatkami, n.p. z warzywami czy z mięsem. Używany jest niemal we wszystkich kuchniach orientalnych.

Skład: mąka ryżowa, sól, woda

Sposób przygotowania: wstaw makaron ryżowy do wody na 10 minut. Następnie przelej go do gotującej się wody na 3-5 minut. Po zdjęciu garnka z ognia zalej zimną wodą, przecedź i pozostaw do całkowitego ocieknięcia z wody.

Wartość odżywcza w 100g:

wartość energetyczna: 350 kcal tłuszcz ogółem: 0,01 (w tym nasycone 0 g) cholesterol: 0 mg sód: 180 mg węglowodany ogółem: 78 g (w tym błonnik pokarmowy: 2 g, cukry: 0,27 g) białko: 7g

Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

Wyprodukowano w Wietnamie

  • Stan: Nowy
  • Nazwa handlowa: 1
  • Kod producenta: 1
  • Stan: Nowy
  • Nazwa handlowa: 1
  • Kod producenta: 1
Zgłoś naruszenie zasad
Oferta: e2fcc389-f202-40a6-8c6e-089b86ac0355

Makaron

Raszyn  
(19)
Chełm  
(12)
Brwinów  
(9)
Żywiec  
(9)
Żyznów  
(5)
Podbrzezie Dolne  
(4)
Skała  
(4)
Opole  
(4)
Łomża  
(3)
Gryfino  
(3)
Działoszyce  
(3)
Andrychów  
(3)
Stalowa Wola  
(2)
Lublin  
(2)
Ostrołęka  
(2)
Gliwice  
(2)
Godziszów  
(2)
Tarnowskie Góry  
(2)
Paczków  
(1)
Olszówka  
(1)
Pajęczno  
(1)
Łódź  
(1)
Kranów  
(1)
Sieradz  
(1)
Gilowice  
(1)
Nowy Sącz  
(1)
Strzelce Opolskie  
(1)
Nowy Krasnosielc  
(1)
Rybie  
(1)
Białystok  
(1)
Chorzenice  
(1)
Żagań  
(1)
Dzierżoniów  
(1)
Sanoczek  
(1)
Kalisz  
(1)
Wrocław  
(1)
Górecko Stare  
(1)
Przybyszew  
(1)
Daleszyce  
(1)
Rybnik  
(1)
Grabie  
(1)
Stare Miasto  
(1)
Poznań  
(1)
Sosnowiec  
(1)
Staszów  
(1)
Rudołtowice  
(1)
Rybno  
(1)
Żary  
(1)
Końskie  
(1)
Radomsko  
(1)
Gdańsk  
(1)
Stargard  
(1)
Dębica  
(1)
Lubraniec  
(1)
Trzebinia  
(1)
Słomniki  
(1)
Kochanowice  
(1)
Blizne Jasińskiego  
(1)
Gromnik  
(1)
Koszalin  
(1)
Otwock  
(1)