„FORMIERKA WYROBÓW KULINARNYCH model 01MG7” POLSKIEJ PRODUKCji
DOSTAWA NA TERENIE POLSKI GRATIS
SZKOLENIE I POMOC PRZY PIERWSZYM URUCHOMIENIU ORAZ DOBÓR ODPOWIENIEGO CIASTA
KOSZT ZAKUPU NOWEJ MASZYNY TO 79 950ZŁ
DANE TECHNICZNE:
• Średnia wydajność (kg/h):
pierogi o masie 30g - 100
pierogi o masie 20g - 100
pierogi o masie 15g - 100
uszka o masie 7g - 70
kopytka o masie 10g - 45
paszteciki o masie 35g - 70
kluski śląskie - 80
• Moc zainstalowania (kW) – 0.75
• Napięcie zasilania : 1x 230
• Wymiary (cm) (dł/szer/ wys) 90/70/30
• Waga – 100 kg maszyna
Przeznaczona jest m.in. do produkcji pierogów, uszek, kopytek oraz innych pozostałych wyrobów garmażeryjnych. Na naszej maszynie można zrobić pierogi z różnymi rodzajami farszów o jakości zbliżonej, a nawet przewyższającej ręczny wyrób. Maszyna może pracować z różnymi przystawkami, dzięki którym można uzyskać oczekiwaną gramaturę, kształt i wygląd wizualny pieroga. Stosując dodatkowe oprzyrządowanie, można produkować na tej maszynie nie tylko pierogi, ale również uszka, kopytka, paszteciki. Do produkcji pierogów wybierając przystawkę „wysoką”, można uzyskać na rancie pieroga gotowy wzór, z kolei przy zastosowaniu przystawki „niskiej” rant pieroga jest gładki i może być cieńszy bądź szerszy w zależności od Państwa oczekiwań.
Maszyna posiada manualną regulację grubości ciasta, długości pieroga oraz ilości farszu.
Przystawki produkowane są w rozmiarach odpowiadających gramaturze wykonywanych pierogów, co 5 gram, tj. 15, 20, (…), 35 gram z możliwością regulacji wielkości 5-7 gram.