O przedmiocie
NOWY!!!
Obsługa konsumenta Zeszyt ćwiczeń
Zakres:
kwalifikacja T.12 (Przygotowanie i podawanie śniadań, Organizacja usług dodatkowych w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie)
Podręcznik do nauki:
obsługi gości hotelowych,
zasad nakrywania stołów,
sposobów podawania śniadań,
różnych metod serwowania posiłków,
organizowania usług dodatkowych.
Zeszyt ćwiczeń stanowi uzupełnienie podręcznika: Usługi żywieniowe w hotelarstwie' do nauki zawodu z branży turystyczno-hotelarskiej opracowanego zgodnie z nowa podstawą programową.
Przedmiot Przedmioty zawodowe
Rodzaj tradycyjny podręcznik
Waga produktu z opakowaniem jednostkowym0.2 kg
Klasa wieloletnie
Okładka miękka
Nośnik książka papierowa
Rok wydania2019
Tytuł Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie część 1
Autor Praca zbiorowa
Wydawnictwo WSiP
Język publikacji polski
PrzedmiotFizyka z astronomią
Rodzaj zbiór zadań, testów
Ksiazka przelezala na polce, stan BARDZO dobry, drobne rysy
Polecam połączyć aukcje - od 45 zl przesylka za darmo- SMART