Niektórzy mówią, że zdrowie zaczyna się od jelit.
Korzyści ze spożycia octu jabłkowego są dobrze znane
ludziom zainteresowanym zdrowym żywieniem.
W śród nich wymienimy:
- Odkwaszenie organizmu
- Wspomaganie trawienia i odchudzania
- Obniżenie poziomu glukozy we krwii
- Łagodzenie zgagi i nadciśnienia
Nasz ocet jabłkowo – Imbirowy powstał z czystego soku jabłkowego,
bez dodatku wody.
Jest produktem jednoczesnej fermentacji dwóch uzupełniających się składników, soku jabłkowego i kłącza imbiru.
Do właściwości działania octu, dzięki dodatkowi imbiru możemy doliczyć działania przeciwzapalne/antyoksydacyjne/dodatkowo korzystne na układ trawienia oraz właściwości przeciwbakteryjne/przeciwwirusowe/przeciwbólowe.
1x500 ml*
*Ocet jest przedstawiony na 1-zdjęciu,
Butelka właściwa na zdjęciu drugim.