- Stan: Ze śladami użytkowania
- Przedmiot: Przedmioty zawodowe
- ISBN: 9788302135934
- Klasa: 1
- Rodzaj: tradycyjny podręcznik
- Waga produktu z opakowaniem jednostkowym: 0.244 kg
- Okładka: miękka
- Nośnik: książka papierowa
- Rok wydania: 2013
- Tytuł: Organizacja produkcji gastronomicznej Podręcznik do nauki zawodu Technik żywienia i usług gastronomicznych
- Autor: Anna Kmiołek
- Wydawnictwo: WSIP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
- Liczba stron: 152
- Numer wydania: 1
- Szerokość produktu: 17.00 cm
- Wysokość produktu: 24.00 cm
- Stan: Ze śladami użytkowania
- Przedmiot: Przedmioty zawodowe
- ISBN: 9788302135934
- Klasa: 1
- Rodzaj: tradycyjny podręcznik
- Waga produktu z opakowaniem jednostkowym: 0.244 kg
- Okładka: miękka
- Nośnik: książka papierowa
- Rok wydania: 2013
- Tytuł: Organizacja produkcji gastronomicznej Podręcznik do nauki zawodu Technik żywienia i usług gastronomicznych
- Autor: Anna Kmiołek
- Wydawnictwo: WSIP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
- Liczba stron: 152
- Numer wydania: 1
- Szerokość produktu: 17.00 cm
- Wysokość produktu: 24.00 cm
- Język publikacji: polski