O przedmiocie

Przedstawiamy nowe akcesorium doVORWERK Thermomix:

Osłona noża miksującego do Thermomix TM6, TM5, TM31 i TM Friend

Osłona noża miksującego do VORWERK Thermomix chroni potrawę - zwłaszcza większe kawałki mięsa, które można idealnie ugotować bez obawy, że rozpadną się podczas gotowania, a ostrze je potnie.

Osłona została poddana szeregowi restrykcyjnych testów i posiada atestdo bezpiecznego kontaktu z żywnością oraz BPA free.
W przeciwieństwie do tanich zamienników nasza osłona jest idealnie dopasowana do Thermomix'a dzięki czemu nie spada samoczynnie z noża miksującego.
Osłona chroni składniki przed stycznością z nożem miksującym.
Specjalny falisty kształt poprawia obieg ciepła i mieszanie się płynów w naczyniu.
Osłona jest odpowiednia do Thermomix TM6, TM5, TM31 i TM Friend.

Oferowane przez thermoCOOKINGakcesoria są wykonane z materiału odpornego na wysokie temperatury. Materiał ten jest odpowiedni do kontaktu z żywnością - bezwonny i neutralny chemicznie. Akcesoria są trwałe i solidne, dzięki temu można je myć w zmywarce. Ich ergonomiczny design sprawia, że są bardzo funkcjonalne i ułatwiają gotowanie z urządzeniem Thermomix

Do czego służy osłona noża miksującego?

Wolne Gotowanie oraz Sous-vide wymagają dłuższego czasu gotowania w urządzeniu Thermomix. Osłona chroni mniejsze i delikatniejsze składniki lub worki do sous-vide przed kontaktem z ostrzami noża miksującego. Osłona przykrywa ostrza noża miksującego, ale nie blokuje jego obrotów, dzięki czemu zapewnia równomierne rozprowadzenie ciepła i delikatne gotowanie a jej falisty kształt, poprawia obieg płynów i dystrybucję ciepła, dzięki czemu potrawę można przygotować w sposób pozwalający zachować wartości odżywcze składników: witaminy, minerały i białka.

Użyj jej za każdym razem, gdy chcesz przygotować delikatne składniki, na przykład pierś kurczaka, rybę, klopsiki lub fasolę. Osłona noża miksującego świetnie nadaje się również do gotowania mniejszych porcji jedzenia z mniejszą ilością płynu niż przy wykorzystaniu koszyczka lub przystawki Varoma.

Formowane dania, takie jak knedle czy klopsiki, można z łatwością ugotować w wodzie lub bulionie, układając je na osłonie noża miksującego. Ugotowane warzywa strączkowe można podgrzać bez ich rozdrobnienia, np. aby przygotować dal makhani lub fasolkę po bretońsku.

Stan Nowy
Marka bez marki
Zgłoś naruszenie zasad
Oferta: 0c2ce0a1-0c53-4d18-8a22-f84cfd8f8557

Podobne wyszukiwania