Sos truflowy RETARTU 80g
Dzięki swojemu typowemu smakowi trufli i grzybów oraz łatwości użycia, produkt ten doskonale nadaje się do wielu przepisów. Pasta idealna do chleba (grzanki, crostini) makaronu, ryżu, risotto i polenty. Nada się na nadzienie do makaronu (ravioli, tortellini) lub mięsa. Będzie oryginalnym dodatkiem do omletów czy pizzy. Doskonale podkreśli smak grillowanego mięsa czy warzyw.
Skład: grzyby z uprawy (Agaricus bisporus), trufle letnie 1% (Tuber aestivum Vitt) oliwa z oliwek extra virgin, olej słonecznikowy, oliwki czarne, sól, aromaty
Wartości odżywcze na 100 g produktu
Energia: 1465 kJ - Kcal 356
Tłuszcze: 36 g
W tym nasycone kwasy tłuszczowe: 4,7 g
Węglowodany: 2,9 g
W tym Cukry: 0,2 g
Błonnik: 1,8 g
Białko: 3,2 g
Sól: 1,5 g
Kraj pochodzenia: Włochy
Po otwarciu przechowywać w lodówce do 7 dni.
Termin przydatności 07.12.2026
Dostępne kilka sztuk.