O przedmiocie

Piec konwekcyjno-parowy z elektronicznym panelem sterowania, wzdłużny układ prowadnic,
4x GN KROMET

piec wczoraj odłączony , piec cały czas był na chodzie , wszystko działa jak należy,
pieczenie , parowanie /

sprzedaż spowodowana wymianą na większy

możliwa wysyłka za pobraniem za 200 zł

piec przed sprzedażą będzie wyczyszczony i sprawdzony

cena nowego ok 16 000 zł

Piec konwekcyjno-parowy z elektronicznym panelem sterowania, wzdłużny układ prowadnic, 4x GN 1/1, 5,2 kW, 750x742x580 mm | KROMET, 000.PK-4
DANE TECHNICZNE:
DŁUGOŚĆ: 750 mm
SZEROKOŚĆ: 742 mm
WYSOKOŚĆ: 580 mm
MOC CAŁKOWITA: 5.2 kW
NAPIĘCIE: 400 V
ROZMIAR GN: GN 1/1 (530x325 mm)
MATERIAŁ: stal nierdzewna
ZASILANIE: elektryczne
KOLOR: inox
CENA ZA: sztukę

OPIS:
Piece konwekcyjno-parowe oferowane przez Kromet to wszechstronne urządzenia umożliwiające prowadzenie procesu obróbki termicznej w bezpiecznych i higienicznych warunkach.
Dzięki zastosowaniu innowacyjnych rozwiązań technicznych gwarantują doskonałe rezultaty we wszystkich rodzajach obróbki termicznej, począwszy od pieczenia, poprzez smażenie, grillowanie, duszenie do gotowania na parze i regeneracji potraw.
Ponad 50-letnie doświadczenie firmy Kromet w projektowaniu profesjonalnych urządzeń do termicznej obróbki żywności to najlepsza gwarancja ich wysokiej jakości. Piece konwekcyjno-parowe są podstawowym wyposażeniem małych i średnich obiektów gastronomicznych oraz jako urządzenia uzupełniające w dużych kuchniach. Solidna, trwała i przemyślana konstrukcja zapewniająca długi okres użytkowania, higieniczne wnętrze oraz czytelny i przyjazny w obsłudze elektroniczny panel pozwalający na intuicyjne i sprawne sterowanie parametrami pracy sprawiają, że przygotowanie dużej ilości potraw w krótkim czasie nie stanowi najmniejszego problemu nawet dla początkującego kucharza.
Optymalny przepływ powietrza dzięki odpowiednio wyprofilowanym łopatkom wentylatora z autorewersem gwarantujący równomierny rozkład temperatur w komorze, funkcja naparowania oraz sonda pomiarowa precyzyjnie kontrolująca temperaturę wewnątrz potraw pozwalają na perfekcyjną obróbkę mięs, drobiu, ryb czy warzyw. Przy zachowaniu wszelkich walorów smakowych potraw można w nich prowadzić jednocześnie obróbkę różnych potraw, bez obawy o przenikanie zapachów na poszczególnych poziomach.
Piece konwekcyjno-parowe marki Kromet to oszczędność czasu, produktów i energii oraz możliwość spełnienia najbardziej wyszukanych kulinarnych oczekiwań Państwa klientów.
• Równomierny rozkład temperatur uzyskany dzięki odpowiedniej cyrkulacji powietrza zapewnia ten sam efekt pieczenia na wszystkich poziomach
• Zawór bezpieczeństwa zabezpiecza przed wzrostem ciśnienia wewnątrz komory, zapewniając optymalne warunki pracy
• Odpowiednio wyprofilowane łopatki wentylatora w połączeniu ze specjalnie ukształtowaną obudową zapewniają uzyskanie takiej samej temperatury w całej komorze pieca
• Podwójna szyba w drzwiach zapewnia uzyskanie bezpiecznej temperatury na obudowie drzwi
• Prowadnice łatwe do demontażu w celu wyczyszczenia i ukształtowane w sposób gwarantujący prawidłowe osadzenie pojemnika
• Wzdłużny układ prowadnic umożliwia zastosowanie GN 1/1 lub GN 1/3, GN 1/2, GN 2/3
• Zaokrąglone krawędzie i narożniki oraz odpływ w dnie komory ułatwia utrzymanie higieny wnętrza pieca
• Łatwość serwisowania zapewniona dzięki zastosowaniu uchylnej obudowy wentylatora i grzałki
• Czytelny panel z możliwością programowania umożliwia intuicyjną obsługę pieca i kontrolę zadanych parametrów. Możliwość wyboru pracy według parametru czasu pracy lub sondą termiczną
• Sygnalizacja stanu otwartych drzwi pomaga sterować pracą pieca oraz zabezpiecza przed przypadkowym działaniem
• Dwustopniowy system otwierania i zamykania drzwi z funkcją zatrzaskiwania drzwi umożliwia rozszczelnienie drzwi i bezpieczne wydostanie się pary, a następnie ich otwarcie oraz bezproblemowe zamykanie
• Sonda termiczna zapewnia precyzyjny pomiar rzeczywistej temperatury wewnątrz potrawy, gwarantując jej właściwe przygotowanie, a także umożliwia sterowanie piecem na podstawie zadanej temperatury
• W wypadku twardej wody do pieca powinien być zamontowany zmiękczacz
• Regulacja temperatury w zakresie: 50-250°C
• Pojemność: 4x GN 1/1
• Stopień ochrony: IP 23
• Przed montażem powinno być przygotowane przyłącze wody 3/4 cala, odpływ kanalizacyjny

  • Stan: Ze śladami użytkowania
  • Stan: Ze śladami użytkowania
Zgłoś naruszenie zasad
Oferta: 9bdbca4f-4408-4656-afaf-e36562863f00

Piece konwekcyjno parowe

Dynów  
(8)
Prochowice  
(5)
Bydgoszcz  
(4)
Wałbrzych  
(3)
Wola Radłowska  
(3)
Gryfice  
(3)
Środa Śląska  
(3)
Pełczyce  
(3)
Maków Podhalański  
(2)
Zgierz  
(2)
Ustroń  
(2)
Chełmno  
(2)
Stara Błotnica  
(2)
Małkinia Górna  
(2)
Wąbrzeźno  
(2)
Słupsk  
(2)
Parczew  
(2)
Wodzisław Śląski  
(2)
Skórzewo  
(2)
Kuźnia Raciborska  
(2)
Błażowa  
(2)
Włodawa  
(2)
Krotoszyn  
(1)
Bochnia  
(1)
Kietrz  
(1)
Nowy Dwór  
(1)
Racibórz  
(1)
Bystre  
(1)
Leszno  
(1)
Węgrów  
(1)
Leśna  
(1)
Lemany  
(1)
Wołomin  
(1)
Żywiec  
(1)
Nowy Tomyśl  
(1)
Legionowo  
(1)
Grodzisk Mazowiecki  
(1)
Truskolasy  
(1)
Jedlińsk  
(1)
Giżycko  
(1)
Tarnowskie Góry  
(1)
Piasek  
(1)
Ostróda  
(1)
Świerczyniec  
(1)
Brzeg  
(1)
Gliwice  
(1)
Świnoujście  
(1)
Milicz  
(1)
Zamość  
(1)
Sosnowiec  
(1)
Mińsk Mazowiecki  
(1)
Kadzidło  
(1)
Łysaków  
(1)
Międzybrodzie Żywieckie  
(1)
Brzeziny  
(1)
Tonowo  
(1)
Wierzchowice  
(1)
Wołczkowo  
(1)
Grabówka  
(1)
Radom  
(1)
Kowal  
(1)
Krzywe  
(1)
Jemielnica  
(1)
Szczecinek  
(1)
Kanina  
(1)
Józefów  
(1)
Ksawerów  
(1)
Koło  
(1)
Rudy  
(1)
Łazy  
(1)
Sucumin  
(1)
Czechowice-Dziedzice  
(1)
Sieroszewice  
(1)
Jeglijowiec  
(1)
Będzino  
(1)
Stary Sącz  
(1)
Olkusz  
(1)
Myślachowice  
(1)
Żołędowo  
(1)
Nysa  
(1)
Kłodzko  
(1)
Mysłowice  
(1)
Otrębusy  
(1)
Kielce  
(1)
Głogówek  
(1)
Sianów  
(1)
Kowary  
(1)
Pruszcz  
(1)
Limanowa  
(1)
Gorzyce  
(1)
Dębica  
(1)
Pabianice  
(1)
Drzycim  
(1)
Ropczyce  
(1)
Nieporęt  
(1)
Łozina  
(1)