MODULO 2 – elektryczny piec modułowy piekarsko-cukierniczy
dwie komory po 2 blachy na komorę wypiekową , łączna ilość blach w piecu 4blachy 40x60, pełna komora garownicza , okap z wentylatorem. Wymiary na drugim zdjęciu. Cena 39.500,-ZŁ/netto/
Pozostałe informacje są w zakładce u dołu sprzedającym.
Piece Modulo mają szerokie zastosowanie w hotelach, cukierniach, piekarniach sklepach do prowadzenia wypieków szerokiej gamy wyrobów piekarsko – cukierniczych.
Piec z rodziny MODULO, który pomieści dwie blachy piekarnicze (wielkości 40×60) na każdą komorę wypiekową. Dzięki modułowej budowie istnieje możliwość rozbudowy pieca aż do 6 komór wypiekowych.
Elektryczne piece modułowe znajdujące się w naszej ofercie to gwarancja udanego wypieku pieczywa. Piece Modulo to świetna propozycja dla hoteli mniejszych piekarni, cukierni czy sklepów. Piece modułowe wykonane są z najwyższej jakości komponentów, stal nierdzewna AISI 304, wysokiej klasy płyty hertowe o dużej wytrzymałości. Mudulo to nowoczesne piece modułowe z bardzo dużą zdolnością akumulacji ciepła, dzięki czemu w komorach utrzymuje się stała temperatura, jednocześnie oszczędzając energię.
Elektryczne piece modułowe
Każdy moduł sterowany niezależnie daje możliwość ustawienia różnych parametrów wypieku na każdej z komór, dając możliwość jednoczesnego wypieku różnych gatunków pieczywa w jednym cyklu produkcyjnym pieca. Ze względu na wysoką energooszczędność zwrot z inwestycji w działalność zwraca się nadzwyczaj szybko.
Piece piekarsko – cukiernicze o budowie modułowej seria Modulo
Do wyboru klienta oddajemy 7 modeli piecy o pojemności komory wypiekowej od 1 do 8 blach 40 x 60 cm. Budowa modułowa daje możliwość skonfigurowania pieca o wielkości aż do 6 komór wypiekowych, co zapewnia pełen wybór wielkościowy, praktycznie od 1 do 48 blach wielkości 40 x 60 cm. Korzystając z tego samego faktu, piec może być dostarczony do klienta “w częściach” i zmontowany na miejscu. Front jak i obudowy zewnętrzne wykonane są ze stali szlifowanej, nierdzewnej AISI 304, zapewniającej estetyczny wygląd i łatwość w utrzymaniu czystości. Każdy Modulo dostarczony może być w wersji z komorą garowniczą lub stojakiem pod komorami wypiekowymi. Zastosowano ogrzewanie elektryczne z wykorzystaniem nowoczesnych grzałek dające duże możliwości dla pracy cukiernika i piekarza:
Każda komora wypiekowa może być włączana lub wyłączana osobno, co oznacza, że można dopasować wydajność pieca pod aktualne zapotrzebowanie produkcyjne.
Na każdej komorze wypiekowej można regulować oddzielnie temperaturę górnych i dolnych grzałek dobierając ją idealnie pod dany produkt.
Na każdej komorze wypiekowej, w prosty sposób bezpośrednio z panelu sterowniczego można włączyć lub wyłączyć generator pary, zależnie od sytuacji czy dany produkt wymaga zaparowania czy nie.
Pozostałe informacje są w zakładce u dołu sprzedającym.
Serwis Gwarancyjny i pogwarancyjny zapewnia firma Mech-Masz
Pamiętaj Że Tanio Kupuje Się Dwa Razy
ZAPRASZAM NA POZOSTAŁE MOJE OGŁOSZENIA